Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răsturnare de situaţie la FCSB! Dică a recunoscut tot: ”Eu sunt principalul vinovat. Îmi asum acest lucru”

VIDEO | Răsturnare de situaţie la FCSB! Dică a recunoscut tot: ”Eu sunt principalul vinovat. Îmi asum acest lucru”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a recunoscut, chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj, că este principalul vinovat pentru faptul că FCSB a pierdut campionatul în sezonul trecut.

Gică Hagi i-a acuzat pe MM Stoica şi Nicolae Dică de faptul că nu-şi asumă faptul că au pierdut campionatul, după ce MM declarase că titlul a fost pierdut pentru că Becali l-a preferat pe Alibec în locul lui Gnohere.

Acum, Dică şi-a asumat întreaga răspundere pentru eşecul roş-albaştrilor din sezonul trecut.

Luaţi cifrele jucătorilor şi o să vedeţi diferenţa dintre cum se descurcau la Viitorul şi cum joacă acum la Steaua. Este clar că eu sunt vinovat pentru că nu s-a câştigat campionatul anul trecut. Am spus vreodată că nu sunt vinovat? Îmi asum acest lucru. Sunt unul dintre antrenorii care îşi asumă.

Nu e ca un răspuns pentru Hagi, asta este părerea mea. Nu comentez eu ce spune Hagi, eu am zis doar că îmi asum că am pierdut campionatul. Luaţi cifrele lui Coman, ale lui Tănase şi o să vedeţi cum erau la Viitorul şi cum sunt acum la Steaua.

S-a vorbit foarte mult despre această posesie. Într-adevăr, la meciul cu Viitorul ei au avut posesia cea mai bună, dar asta pentru că s-a schimbat, în partea a doua, ceea ce pregătisem pentru acest meci. Apoi, cu Botoşani, ei au avut 51%, noi 49%, dar acest lucru s-a întâmplat iarăşi în repriza secundă”, s-a apărat Dică, la conferinţa de presă de dinaintea jocului cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dicafcsbtitluhagi 

viewscnt
Articole similare