Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzbunare, dulce răzbunare. Mesajul lui Ben Arfa pentru preşedintele lui PSG după ce a fost ţinut în "exil"

VIDEO | Răzbunare, dulce răzbunare. Mesajul lui Ben Arfa pentru preşedintele lui PSG după ce a fost ţinut în "exil"

Ligue 1

Comentarii

Rennes a obţinut un succes istoric sâmbătă seară, atunci când a învins-o pe PSG la penalty-uri şi a cucerit Cupa Franţei, totul după ce a revenit de la 0-2. La finalul meciului, un fost jucător de la PSG nu a uitat să îl "înţepe" pe conducătorul formaţiei din capitala Franţei.

Hatem Ben Arfa, acum în vârstă de 32 de ani, a fost legitimat la Paris Saint-Germain între 2016 şi 2018, dar a înregistrat doar 23 de meciuri în Ligue 1 pentru campioana Franţei. Ultima parte a aventurii sale la PSG a petrecut-o la echipa a doua, iar în cele din urmă, în vară, a reuşit să rupă contractul cu parizienii şi a semnat cu Rennes. 

La finalul partidei, jucătorul i-a întins mâna preşedintelui de la PSG, Nasser al-Khelaifi, care a ezitat până să îi întoarcă gestul. Francezul l-a înţepat pe conducător în cadrul unui interviu acordat celor de la France 2: "Bineînţeles că este o victorie specială. În special că a venit împotriva preşedintelui Nasser. Niciodată nu trebuie să îşi subestimeze adversarul, acesta va reveni întotdeauna mai puternic", a spus Ben Arfa. 

Afla mai multe despre: ben arfapsgcupa frantei 

viewscnt
Articole similare