Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu, cucerit de fanii lui PAOK: ”Aici e ceva mai mult decât pasiune. Nu poţi înţelege dacă nu eşti aici”

VIDEO | Răzvan Lucescu, cucerit de fanii lui PAOK: ”Aici e ceva mai mult decât pasiune. Nu poţi înţelege dacă nu eşti aici”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a vorbit despre relaţia pe care o are cu suporterii lui PAOK şi despre faptul că nu se aştepta să trăiască asemenea clipe atunci când a semnat cu formaţia greacă.

”Pe unde mergi, pe unde calci, pe unde ajungi, simţi că ai o răspundere imensă. Toată lumea îţi cere să câştigi, suntem înconjuraţi de mulţi suporteri care trăiesc numai pentru victorie. Dacă avem un rezultat negativ, este foarte greu de suportat. Simţi până în aduncul sufletului dezamăgirea, amărăciunea suporterilor.

E ceva la care nu te aştepţi şi nu poţi înţelege decât dacă eşti aici. Cineva spunea că PAOK este un fenomen social. Are mare dreptate. Poate că la alte cluburi există mare pasiune, există rivalitate, dar ceea ce se întâmpă la PAOK este mult peste această pasiune, e ceva mai mult”, a spus Răzvan Lucescu, într-un interviu pentru site-ul lui PAOK.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaoksuporteri 

viewscnt
Articole similare