You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu, eliminare incredibilă din Champions League! PAOK a fost la câteva secunde de play-off, dar drama a continuat la Salonic

VIDEO | Răzvan Lucescu, eliminare incredibilă din Champions League! PAOK a fost la câteva secunde de play-off, dar drama a continuat la Salonicgalerie foto
Comentarii

PAOK şi Malmo au oferit un meci de povestit nepoţilor în returul dublei din turul trei preliminar al UEFA Champions League. Echipa suedeză a prins biletul pentru play-off, scor 6-5 la general. La Salonic, Răzvan Lucescu a fost egalat în minutul 90+6, iar Zetterstrom a împins meciul în prelungiri, unde suedezii au marcat golul decisiv.

Final! PAOK, eliminată de Malmo din Champions League, după 5-6 la general

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, scor 4-3, după prelungiri, de formaţia suedeză Malmo şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Pentru PAOK au marcat Taison (21), Koulierakis (43) şi Zivkovic (45+4), în timă ce pentru Malmo au punctat Nanasi, în minutele 10 şi 45, Zatterstrom (90+7).şi Christiansen (99). 

În tur scorul a fost 2-2.

PAOK va evolua în play-off-ul Europa League. 


UPDATE | Continuă desfăşurarea incredibilă de la Salonic! Malmo a marcat pentru 4-3, în minutul 99, prin Christiansen, iar suedezii au acum prima şansă la calificare. Răzvan Lucescu a fost la câteva secunde de calificarea în play-off-ul Champions League, pe finalul reprizei secunde. 


UPDATE | Dramă pentru PAOK înainte de fluierul final al celei de-a doua reprize. Aproape calificaţi, Malmo a revenit din nou şi a făcut 3-3, prin Zetterstrom, la ultima fază. Fotbalistul lui Malmo a profitat şi a marcat norocos, după ce mingea pur şi simplu l-a lovit. 

PAOK - Malmo a intrat în prelungiri, duelul din care se alege adversara dublei FCSB - Sparta Praga


După o partidă spectaculoasă în Suedia, în care PAOK a revenit de două ori după ce a fost condusă şi a obţinut un rezultat preţios de egalitate, 2-2, cele două formaţii au făcut show total la Salonic.

PAOK s-a văzut condusă încă din minutul 9, însă campiooana Greciei au întors graţie reuşitelor semnate de Taison şi Koulierakis. 

Reuşita de 2-1 a lui Koulierakis poate candida la cel mai frumos gol al sezonului. Fundaşul central al lui PAOK a trimis o rachetă în vinclul porţii adverse, de la peste 35 de metri, în stilul celei semnate de Giovanni van Bronckhorst în semifinala Campionatului Mondial din 2010.

Malmo a egalat în minutul 45 prin Nanasi, însă PAOK a marcat la faza următoare prin căpitanul Zivkovic, care l-a executat pe Dahlin cu un şut elegant la colţul lung.

Aşadar, după 45 de minute, PAOK este calificată în play-off-ul Champions League, unde o poate întâlni pe FCSB, în cazul în care roş-albaştrii vor trece de Sparta Praga.

  • VIDEO cu golul magnific parmat de Koulierakis în PAOK - Malmo

Afla mai multe despre: paokmalmopaok salonicrăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare