Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Răzvan Marin a fost titular în remiza cu AC Milan. Toate rezumatele zilei din Italia se văd aici

VIDEO Răzvan Marin a fost titular în remiza cu AC Milan. Toate rezumatele zilei din Italia se văd aici

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A sunt aici.

Milan avea nevoie de un succes cu Cagliari pentru a se califica matematic în Liga Campionilor, dar nu l-a obţinut. Răzvan Marin a fost titular pentru sarzi, iar echipa sa a făcut un meci mare pe San Siro. Pavoletti şi Godin (55 si 65) au ratat cele mai mari şanse ale meciului. Singura ocazie a lui Milan a venit în final şi i-a aparţinut lui Castilejo. Rossonerii tremură serios înaintea ultimei etape: pot merge în Champions doar dacă înving la Bergamo la finalul săptămânii.

Napoli şi-a apărat locul de UEFA Champions League şi în penultima etapă, după o victorie pe terenul Fiorentinei. Insigne a înscris după ce a ratat penalty în prima repriză şi a ajuns la cota 19 în campionat. În partea a doua, Venuti a deviat nefericit un şut al lui Zielinski, iar Napoli s-a impus şi joacă acasă cu Verona în ultima etapă pentru locul al patrulea din Serie A.

Benevento a ratat o şansă uraşă de a rămâne în Serie A. A condus încă din minutul 13 al meciului cu deja rertrogradata Crotone, apoi oaspeţii au rămas în 10 repede. (24) Simmy a egalat în minutul 93 şi a declanşat drama. Glik a ratat incredibil la ultima fază şi s-a terminat egal. Pentru a scăpa de la retrogradare, echipa lui Pippo Inzaghi are nevoie ca Torino să piardă restanţa de marţi cu Lazio şi apoi să o învingă în meci direct la sfârşitul săptămânii.

Bruno Alves a semnat golul zilei în Serie A, iar Parma a intrat la egalitate cu Sassuolo la cabine. Echipa lui Chiricheş a reacţionat excelent după pauză. Defrel şi Boga au marcat la distanţă de şapte minute - Sassuolo s-a impus cu 3 la 1 şi a refăcut distanţa de două puncte care o desparte de ultimul loc de cupe europene din Italia.

Într-un meci de mijlocul clasamentului, Sampdoria a învins-o pe Udinese cu 1-0. Veteranul Quagliarella le-a adus victoria gazdelor cu un penalty transformat în ultimele minute ale partidei.

Afla mai multe despre: ac milanrezumate serie a 

viewscnt
Articole similare