Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în Empoli - Salernitana 2-1. Sassuolo - Bologna 1-1. Rezumatele zilei din Serie A

VIDEO | Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în Empoli - Salernitana 2-1. Sassuolo - Bologna 1-1. Rezumatele zilei din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Empoli - Salernitana 2-1

Empoli a obţinut o victorie mare cu Salernitana. Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Românul a fost aproape de un assist în debut, dar Ochoa s-a opus. Tot din piciorul tricolorului a plecat şi faza din care Empoli a deschis scorul. Caputo a dublat avantajul gazdelor în partea secundă. Flavius Daniliuc, austriacul cu origini româneşti nu l-a menajat deloc pe Marin. Piatek a stabilit scorul final în ultimele minute. Empoli mai are nevoie de un singur punct pentru salvarea de la retrogradare.

Udinese - Sampdoria 2-0

Sampdoria va juca în Serie B din sezonul viitor. Genovezii au pierdut la Udine şi nu mai pot părăsi locurile retrogradabile, chiar dacă mai sunt patru etape de disputat. Din 2013, Sampdoria a evoluat în continuu în Serie A. Aceasta este cea de-a cincea retrogradare din istoria clubului.

Sassuolo - Bologna 1-1

Fără emoţii în acest final de sezon, Sassuolo şi Bologna au remizat în ultimul meci din etapa cu numărul 34. Ambele goluri s-au marcat în prima repriză şi au fost de-a dreptul superbe. Berardi şi Dominguez au înscris, iar Bologna a păstrat avansul de două puncte faţă de Sassuolo.

 

Afla mai multe despre: rezultate serie a 

viewscnt
Articole similare