Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Marin a început anul în forţă! Assist perfect pentru Empoli

VIDEO | Răzvan Marin a început anul în forţă! Assist perfect pentru Empoli

Serie A

Comentarii

Empoli a câştigat în faţa Sampdoriei, scor 1-0, în etapa a 18-a din campionatul Italiei.

Răzvan Marin a început anul în forţă! A fost din nou decisiv pentru Empoli

Răzvan Marin a reuşit să îşi ajute, din nou, echipa! După ce runda treută a marcat împotriva lui Lazio, acum, Marin şi-a ajutat colegii cu o pasă decisivă (centrare din corner) la golul marcat de Tyronne Ebuyehi în minutul 55. Mijlocaşul român a reuşit, atfel, primul assist din acest sezon!

Tuttomercatoweb l-a notat pe Răzvan Marin cu 6: ”A avansat în careu pentru a suplini absenţa lui Grassi şi a fost primul la finalizare. A dirijat bine traficul de la mijlocul terenului”.

De asemenea, Răzvan Marin a luat un cartonaş galben în minutul 71, fiind foarte prezent în joc, drept dovadă după o altă ocazie a Sampdoriei, a intervenit perfect în prelungiri la o fază periculoasă din marginea careului.

În etapa precedentă, echipa antrenată de Polo Zanetti a remizat in extremis pe terenul lui Lazio, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0, scorul final fiind stabilit la ultima fază a meciului de Răzvan Marin.

Reacţia lui Marin după golul împotriva lui Lazio:

„A fost un gol foarte important, deoarece am obţinut un punct pe un teren foarte greu. Acest rezultat ne va ajuta. Întotdeauna trebuie să stăm conectaţi la joc şi să fim uniţi", a declarat Răzvan Marin.

  • 8 milioane de euro este cota lui Răzvan Marin conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Staff-urile echipelor naţionale au urmărit jucători în cantonamente şi la meciuri. Ce jucători din străinătate studiază Edi Iordănescu

Afla mai multe despre: razvan marinempoli,  

viewscnt
Articole similare