Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Dan Alexa după ce Dunărea Călăraşi a ajuns la zece meciuri fără victorie în Liga 1

VIDEO | Reacţia lui Dan Alexa după ce Dunărea Călăraşi a ajuns la zece meciuri fără victorie în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dunărea Călăraşi, Dan Alexa, s-a declarat mulţumit de atitudinea avută de elevii săi în meciul cu Astra Giurgiu, în ciuda înfrângerii suferite cu scorul de 2-1, eşec în urma căruia formaţia nou-promovată a ajuns la zece parte fără succes în Liga 1.

"Faţă de alte meciuri am avut foarte multe situaţii de a înscrie, am controlat meciul în repriza a doua, am avut neşansă la bara lui Bourceanu. Suntem o echipă care n-a câştigat de foarte mult timp. La primul şut pe poartă a fost gol, apoi la o acţiune am primit repede golul doi şi a fost aşa o cursă de a înscrie.

Mă bucur pentru Costel, dar astăzi multe să le reproşez jucătorilor mei nu am. Din păcate momentul greu apasă asupra jucătorilor, lipseşte încrederea, începem cu o oarecare teamă. Apoi, când nu mai avem nimic de pierdut, începem să jucăm dezinvolt", a declarat Dan Alexa.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani spune că nu-i pare rău că a refuzat-o pe Astra, în toamnă: "Nu regret absolut deloc. Felicit Astra, este o echipă cu jucători de calitate. Eu trebuie să salvez Dunărea".

Alexa îşi îndreaptă atenţia asupra jocului cu Poli Iaşi, din etapa următoare: "La Iaşi e un teren îngheţat, un meci în care trebuie să obţinem maximum. Trebuie să le refac moralul jucătorilor, pentru atitudine nu am ce să le reproşez. (...) Pentru mine e foarte important să le redau încrederea, pentru că sunt convins că o victorie ne-ar descătuşa", a mai spus Dan Alexa.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1. Au marcat Ndiaye ’71 pentru gazde şi Mrzljak ’11 şi Begue ’18 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: alexareactiecalarasi 

viewscnt
Articole similare