Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia lui Deac după ce s-a calificat cu CFR în "primăvara" europeană: "Am scris istorie! E un miracol"

VIDEO | Reacţia lui Deac după ce s-a calificat cu CFR în "primăvara" europeană: "Am scris istorie! E un miracol"

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac, la 33 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Celtic Glasgow. Mijlocaşul a oferit pasele de gol pentru Burcă şi Djokovic şi susţine că ceea ce a făcut echipa sa este un miracol.

"Ţinând cont de ce echipe avem în grupe, e un miracol. Am plecat din turul 1 şi aţi văzut ce adversari am avut. E un miracol pentru România, am scris istorie. Înaintea meciului ne-am uitat unii la alţii şi am zis că facem istorie. Nu a fost uşor, jocurile din Europa sunt la alt nivel, cu atât e mai dulce victoria şi ne bucurăm că ne-am atins obiectivul. 

La CFR e un grup de jucători care ştiu ce înseamnă performanţa, pentru asta venim zi de zi, să nu trecem prin fotbal doar aşa să zicem că am jucat. Aceste momente rămân în istoria clubului", a spus Ciprian Deac după victoria, 2-0, cu Celtic. 

Internaţionalul român a recunoscut că echipa sa a avut şi o doză de noroc în meciurile cu Rennes sau Lazio, de acasă, dar ai nevoie şi de aşa ceva pentru a realiza performanţă, iar acesta este obiectivul tuturor jucătorilor de la CFR Cluj.

Jucătorii lui CFR nu au timp de petrecut, Dan Petrescu le-a programat următorul antrenament vineri dimineaţă. Întrebat dacă va pleca de la echipă, Deac a spus: "Sincer, nu cred că va pleca".

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr cluj 

viewscnt
Articole similare