You are here:

VIDEO | Reacţia lui Hagi după ce a aflat că Florinel Coman este urmărit de Manchester City: "E unul dintre tinerii talentaţi foc"

VIDEO | Reacţia lui Hagi după ce a aflat că Florinel Coman este urmărit de Manchester City: "E unul dintre tinerii talentaţi foc"

Fotbal intern

Comentarii

Finalul de săptămână a surprins tot fotbalul românesc. Presa din Anglia a scris că Manchester City se interesează de Florinel Coman, iar antrenorul care l-a lansat în fotbalul mare pe actualul mijlocaş al FCSB-ului, Gheorghe Hagi, a vorbit despre acest subiect.

"Nu zic că presa nu face lucruri bune, dar, câteodată, toţi se grăbesc să analizeze anumite lucruri, iar aceşti tineri nu primesc destul timp. Florinel Coman este unul dintre tinerii talentaţi foc, iar ei toţi au nevoie de sprijin.

Trebuie să avem grijă de el, el este unul dintre tinerii fantastici pe care îi are România şi sperăm să avem grijă de ei, să-i creştem cum trebuie, să ţinem la ei. Bineînţeles, câteodată trebuie să-i mai critic, ca orice părinte, mai trebuie să zici ceva, dar răbdare cu ei. Eu am răbdare, eu cred foarte mult în ei, în toată generaţia asta care a făcut o performanţă fantastică şi mult mai mare decât tot ce am făcut noi, la vârsta noastră.

Toată generaţia mea a făcut ce a făcut în 1994 şi a fost la Campionate Europene şi Mondiale, dar ei sperăm acum să fie pilonii numărul 1 şi baza echipei naţionale. Sperăm să facă o echipă mai bună ca a noastră" , a declarat Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: hagicoman 

viewscnt
Articole similare