Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reading luptă cu pandemia de coronavirus şi cu ajutorul lui Puşcaş. Postarea amuzantă a clubului englez de pe reţelele de socializare

VIDEO | Reading luptă cu pandemia de coronavirus şi cu ajutorul lui Puşcaş. Postarea amuzantă a clubului englez de pe reţelele de socializare
Comentarii

Clubul Reading îşi ţine fanii ocupaţi în case cu postări amuzante şi, totodată, utile în plină pandemie de coronavirus.

Responsabilii lui Reading cu postările de pe reţelele de socializare le-au reamintit fanilor că, pentru a preveni infectarea cu virusul COVID 19, trebuie să se spele pe mâini, de fiecare dată, timp de 20 de secunde. În plus, postarea de pe reţelele de socializare a fost însoţită şi cu un clip cu un hattrick reuşit de George Puşcaş.

"Spălaţi-vă pe mâini pentru 20 de secunde ... În timp ce urmăriţi un hattrick reuşit de George Puşcaş" , a fost mesajul postat de Reading pe reţelele de socializare.

De fapt, atacantul român n-a reuşit hattrick-ul în 20 de secunde, ci în 5 minute. Se întâmpla pe 30 noiembrie 2019, în deplasarea de la Wigan, când Reading s-a impus cu 3-1 graţie golurilor marcate de George Puşcaş între minutele 79 şi 84.

Acesta a fost cel mai rapid hattrick reuşit de un jucător al lui Reading în ultimii 36 de ani. Recordul all time îl deţine Trevor Senior, care a marcat de trei ori în doar 4 minute, în 1983.

Afla mai multe despre: readingpuscas 

viewscnt
Articole similare