Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Espanyol 1-0. Madridul se agaţă de momentul lui Marco Asensio. Victorie la limită cu Espanyol

VIDEO | Real Madrid - Espanyol 1-0. Madridul se agaţă de momentul lui Marco Asensio. Victorie la limită cu Espanyol

La Liga

Comentarii

Rămasă fără cele trei puncte puse în joc la Bilbao, Real Madrid primeşte sâmbătă vizita catalanilor de la Espanyol, la trei zile după succesul clar din Liga Campionilor, 3-0 cu AS Roma. Partida se joacă de la ora 21:45 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 3, dar şi live video pe www.telekomsport.ro.

Real Madrid a câştigat partida cu Espanyol Barcelona din etapa a cincea din La Liga. Singurul gol al meciului a fost marcat de Marco Asensio, după o fază controversată, decisă de arbitrul Mateu Lahoz în urma intervenţiei cu tehnologia VAR.

A fost a patra victorie în noua ediţie de campionat pentru gruparea blanco, la capătul unui meci în care elevii lui Lopetegui au avut mari probleme în a deschide excelenta defensivă organizată de Rubi. Chiar dacă a dominat categoric la capitolul posesie, Madridul şi-a creat greu ocazii de gol la poarta lui Diego Lopez.

Asensio a marcat singurul gol în minutul 42, la o fază la care catalanii au cerut offside. Iniţial, Lahoz a anulat reuşita madrilenilor, dar după ce a apelat la VAR a validat golul.

Madridul rămâne pe prima poziţie până duminică, atunci când FC Barcelona joacă pe teren propriu cu Girona. Espanyol are 7 puncte după primele cinci runde şi etapa viitoare joacă acasă cu Eibar. Real Madrid are meci greu pe Sanchez Pizjuan cu Sevilla, în direct la Telekom Sport. 


Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Nacho - Modric, Casemiro, Ceballos - Isco, Benzema, Asensio

Espanyol: Diego Lopez - Javi Lopez, Naldo, Hermoso, Didac Villa - Hernan, Granero, Marc, Darder, Piatti - Iglesias


S-a terminat meciul. Real Madrid câştigă cu 1-0

Min 72: Ocazie mare Real Madrid! Diego Lopez intervine excelent şi îşi salvează echipa la reluarea foarte bună cu capul a fostului său coechipier, Sergio Ramos

Min 65: Bară Espanyol! Ocazie imensă pentru catalani, care ratează egalarea prin Iglesias, după o mare greşeală a lui Ramos

Mariano Diaz şi Lucas Vazquez îşi fac apariţia pe teren. Ei intră în locurile lui Karim Benzema şi Dani Ceballos

Repriza secundă s-a reluat de la scorul de 1-0 pentru Real Madrid

Min 42: GOOOL Real Madrid! Asensio marchează! Anulat pe motiv de offside iniţial, golul este validat în cele din urmă de Mateu Lahoz

Min 34: Espanyol aproape de gol. Courtois intervine salvator în faţa lui Iglesias. Oaspeţii trag primul şut pe spaţiul porţii în acest meci

► După 30 de minute, Real Madrid are o posesie zdrobitoare (70%), dar nu a tras nici măcar o dată pe spaţiul porţii.

Min 14: Oaspeţii au şansa deschiderii scorului. Piatti ratează din apropierea careului mare.

Min 5: Prima ocazie pentru madrileni! Isco reia puţin pe lângă poartă, după o acţiune superbă  

Min 1: A început meciul! Courtois e titular la Real Madrid, Odriozola la debut, Bale e pe banca de rezerve


Gruparea blanco a remizat la Bilbao în etapa precedentă şi a permis Barcelonei să se distanţeze deja în clasament. Formaţia lui Valverde are punctaj maxim după 4 runde, în timp ce Real Madrid are două puncte în minus.

Espanyol a început bine noul sezon de campionat şi a bifat două victorii şi un egal, în primele patru runde. Catalanii au primit doar trei goluri în noul sezon, dintre care două în prima înfrângere suferită în deplasare la Alaves, scor 1-2.

  • LIVE | Real Madrid - Espanyol, sâmbătă de la 21:45 pe Telekom Sport 3

Tot trei goluri a încasat şi Real Madrid, dar formaţia blanco a punctat deja de 11 ori în noul sezon. Pe teren propriu, madrilenii au marcat de şase ori şi au câştigat uşor partidele cu Getafe şi Leganes.

Dacă Lopetegui nu are probleme serioase de lot şi, foarte posibil, va efectua câteva modificări în primul unsprezece pentru a permite rotaţiile, Espanyol nu se va baza pe Diaz Puado şi probabil pe Oscar Duarte, ambii cu probleme la genunchi.

  • LIVE | Real Madrid - Espanyol, sâmbătă de la 21:45 pe Telekom Sport 3

Ultimele două partide disputate de cele două formaţii pe Santiago Bernabeu s-au terminat cu acelaşi scor, 2-0, pentru Real Madrid, iar în ianuarie 2016, Los Blancos s-au impus cu 6-0. Din 2014 nu au mai marcat catalanii pe Bernabeu, Pizzi marcând atunci în înfrângerea, 1-3 din mari. Ultimul rezultat pozitiv al catalanilor pe Bernabeu a fost în decembrie 2012, când fostul jucător de la Petrolul, Juan Albil aducea egalarea în minutul 87 al unui meci pe care Real Madrid l-a condus în cea mai mare parte a sa.

Formaţii probabile:

Real Madrid: Courtois - Carvajal (Odriozola), Ramos, Varane (Nacho), Marcelo - Casemiro, Modric (Ceballos), Kroos (Isco) - Bale, Benzema (Mariano), Asensio (Isco)

Espanyol: Pau Lopez - Javi Lopez, Hermoso, David Lopez, Vila Rossello - Darder, Junque, Granero - Leo Baptistao, Garcia, Iglesias

Transmisiuni Telekom Sport din La Liga în acest weekend:

  • Real Madrid - Espanyol sâmbătă 21:45 , Telekom Sport 3
  • Levante-Sevilla, duminică 13:00, Telekom Sport 2
  • Barcelona-Girona duminică 21:45 Telekom Sport 3

Afla mai multe despre: real madridespanyolla ligaprimera division 

viewscnt
Articole similare