Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Leganes 2-1. No Ronaldo, no problem! Campioana en titre câştigă cu rezervele şi se apropie la un punct de locul secund

VIDEO | Real Madrid - Leganes 2-1. No Ronaldo, no problem! Campioana en titre câştigă cu rezervele şi se apropie la un punct de locul secund

La Liga

Comentarii

Campioana en titre Real Madrid a învins, sâmbătă, pe Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-1, echipa Leganes, în etapa a 35-a din La Liga.

Cu doar trei zile înaintea returului cu Bayern Munchen – 2-1 pentru Real Madrid în turul de pe Allianz Arena – elevii lui Zinedine Zidane au primit vizita lui Leganes, echipă care îi scosese din Cupa Spaniei. Iar tehnicianul francez nu a riscat nimic şi a trimis în teren un singur jucător care a fost titular şi la Munchen, pe Casemiro. Brazilianul a fost, însă, folosit pe postul de fundaş central, experiment care a dat greş fix la unicul gol al oaspeţilor, înscris de Brasanac în minutul 66. 

Scorul era însă 2-0 pentru Real Madrid, după golurile marcate de Gareth Bale (8') şi Borja Mayoral (45'). S-a terminat 2-1, iar campioana en titre s-a apropiat la un punct de locul secund, ocupat de Atletico. Leganes ocupă locul 16, cu 40 de puncte.

Meciul Real Madrid - Bayern Munchen, din cea de-a doua manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, este programat marţi, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1.


Real Madrid - Leganes 2-1 (Gareth Bale 8', Borja Mayoral 45'/Darko Brasanac 66')

Min. 66: Nemarcat în careu, Brasanac înscrie din faţa porţii goale, după o pasă primită de la Amrabat

Min. 45: Kovacic centrează din stânga, mingea este deviată cu capul de un jucător al oaspeţilor, Bustinza, iar Mayoral marchează din apropiere. Iniţial, arbitrul a anulat golul, pe motiv de ofsaid, pentru ca apoi să revină asupra deciziei şi să arate centrul terenului.

Min. 8: Gol, Real Madrid! Gareth Bale deschide scorul din apropiere, după un şut în blocaj al lui Benzema

Min. 1: A început meciul de pe Santiago Bernabeu! Doar un titular din turul cu Bayern Munchen a luat startul în partida cu Leganes.

Cu trei zile înainte de returul cu Bayern, Zidane nu riscă nimic şi trimite în teren o echipă formată aproape în întregime din rezerve, dacă ţinem cont că Gareth Bale şi Karim Benzema şi-au pierdut locul în formulă de bază. Dintre titularii din partida tur a semifinalelor Ligii Campionilor, doar Casemiro se regăseşte în primul 11 ales de Zinedine Zidane pentru meciul cu Leganes.

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos şi Raphael Varane au fost odihniţi de Zidane şi nu fac parte din lot, în timp ce Dani Carvajal, Isco şi Nacho sunt accidentaţi.

De cealaltă parte, oaspeţii vor evolua în sistemul obişnuit 4-2-3-1, pe care Asier Garitano l-a folosit şi în victoria obţinută, în ianuarie, pe Bernabeu în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, 2-1.

Echipele de start: 

Real Madrid: Casilla - A. Hakimi - Vallejo, Casemiro, T. Hernandez - Ceballos, Kovacic (Kroos 62'), Llorente, Bale - Benzema (Asensio 62'), Mayoral.

Rezeve: Navas - Kroos, Modric, Marcelo, Lucas Vazquez, Asensio, Tejero.

Leganes: Cuellar - Zaldua, Bustinza, Siovas, D. Rico - D. Brasanac, Perez - El Zhar, Pires, Amrabat - Guerrero (Beauvue 66').

Rezerve: Champagne, Gumbau, Beauvue, Raúl C., Dos Santos, Eraso y Naranjo.

Afla mai multe despre: benzemabalemadrid 

viewscnt
Articole similare