Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, remiză albă cu Betis înainte de finala Champions League contra lui Liverpool! Rezumatele complete din La Liga

VIDEO | Real Madrid, remiză albă cu Betis înainte de finala Champions League contra lui Liverpool! Rezumatele complete din La Liga

Real Madrid

Comentarii

Vineri au avut loc 2 meciuri din etapa cu numărul 38 din La Liga.

VIDEO | Real Madrid, remiză albă cu Betis înainte de finala Champions League contra lui Liverpool

Real Madrid a făcut 0-0, acasă, cu Betis, în ultimul său meci în acest campionat şi cu o săptămână înaintea finalei Ligii Campionilor. Câştigătoarea titlului şi cea a Cupei au oferit un meci spectaculos, din care a lipsit doar golul.

Benzema a ratat o şansă mare în final. Joaquin, la meciul 600 în La Liga, a fost aproape să înscrie pe Bernabeu. S-a terminat 0-0, iar cele două se vor revedea şi în Supercupa Spaniei, din luna ianuarie a anului viitor.

Levante a retrogradat, dar a încheiat sezonul cu o victorie, 4 la 2 pe terenul lui Rayo Vallecano. Gazdele au deschis scorul. Alvaro Garcia a marcat. Oaspeţii au replicat prin Gonzalo Melero, care a plasat perfect o lovitură de cap. 

Levante a trecut în avantaj, după ce Morales a pasat perfect pentru Roger Marti. Rayo a luat încă un gol la doar 18 secunde după ce a repus de la centru. Gonzalo Melero a reuşit prima dublă din carieră abia la meciul 105 în La Liga. 

Sergio Guardiola a marcat pentru gazde, iar Levante a terminat sezonul cu cea mai slabă defensivă din istoria sa în La Liga, 76 de de goluri primite. Coke a refăcut diferenţa de două goluri, iar Rayo a înregistrat şi ea o premieră în competiţie, 10 meciuri pe teren propriu fără victorie. 

 

Afla mai multe despre: real madrid-betis-la liga 

viewscnt
Articole similare