Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 1-2. Galacticii îşi continuă parcursul perfect după reluarea LaLiga şi urcă pe primul loc

VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 1-2. Galacticii îşi continuă parcursul perfect după reluarea LaLiga şi urcă pe primul loc

La Liga

Comentarii

Real Madrid a învins-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), pe Real Sociedad, în etapa a 30-a din LaLiga, rezultat în urma căruia echipa antrenată de Zinedine Zidane a urcat pe primul loc.

Sergio Ramos, din penalty, şi Karim Benzema au marcat golurile învingătorilor. Pentru basci a înscris Merino, spre finalul jocului.

În urma acestui succes, Real Madrid acumulează 65 de puncte şi o egalează pe FC Barcelona în fruntea clasamentului. Madridul este însă lider graţie meciurilor directe cu marea rivală. Real Sociedad se află pe locul al şaselea, cu 47 de puncte.

VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 1-2 (Merino 83' / Sergio Ramos 50' - pen., Benzema 70') Telekom Sport 1

Echipele de start:

  • Real Sociedad: Remiro - Gorosabel, Llorente, Le Normand, Monreal - Zubeldia, Merino - Portu, Odegaard, Oyarzabal - Isak
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Kroos - James, Benzema, Vinicius

Min. 83: GOOOL Real Sociedad! Merino reduce din diferenţă cu un şut puternic din interiorul careului.

Min. 70: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema duce scorul la 2-0 după un şut din interiorul careului. Gazdele cer anularea golului pentru un presupus henţ în momentul în care francezul a preluat balonul, dar arbitrul validează golul cu ajutorul VAR.

Min. 68: Gol anulat pentru Real Sociedad. Januzaj reuşeşte să-l învingă pe Courtois cu un şut din afara careului, dar unul dintre coechipierii belgianului se afla în ofsaid, în direcţia şutului, şi l-a mascat pe Courtois. Prin urmare, centralul a anulat golul, fiind ajutat şi de tehnologia VAR.

Min. 50: GOOOL Real Madrid! Sergio Ramos deschide scorul din penalty.

Min. 48: Penalty pentru Real Madrid. Vinicius pătrunde în careu, trece mingea printre picioarele unui adversar şi încearcă să finalizeze, dar este jenat de un adversar chiar în momentul şutului, iar centralul arată punctul de la 11 metri. Arbitrul a apelat şi la VAR, dar decizia s-a menţinut.

Pauză: Real Sociedad - Real Madrid 0-0

Min. 43: Ocazie pentru Real Madrid. Vinicius ia o acţiune pe cont propriu, depăşeşte doi adversari şi şutează periculos la poartă, dar Remiro izbuteşte să respingă.

Min. 33: Ocazie Real Madrid. Karim Benzema şutează puternic cu piciorul stâng, dar Remiro reuşeşte să pareze.

Min. 2: Şansă uriaşă pentrru Real Madrid de a deschide scorul Fede Valverde îl găseşte excelent pe Vinicius în careu, dar brazilianul trimite peste poartă din apropiere.

Min. 1: A început partida.


VIDEO | Valencia - Osasuna, 2-0 (Guedes 12, Rodrigo 35)

Min. 35: GOOOLLL Valencia! Rodrigo măreşte diferenţa pentru "lilieci".

Min. 12: GOOOLLL Valencia! Goncalo Guedes a marcat un gol extraordinar.

Echipele de start:

Valencia: Cillessen - Florenzi, Gabriel, Guillamon, Costa - Kongdobia, Guedes, Parejo, Soler - Rodrigo, Gomez.

Osasuna: Ruben - Estupinan, Garcia, Navas, Garcia, Vidal - Brasanac, Oier, Perez - Adrian, Cardona.


VIDEO | Celta Vigo - Deportivo Alaves 6-0 (Murillo 14, Aspas 20, Rafinha 40,41, Nolito 78 - penalty, Mina 86)

Rezumat video: 


La Liga este în plină turaţie a motoarelor după revenirea din pauza forţată cauzată de pandemia de COVID-19. Ca în fiecare an, Telekom Sport transmite cele mai tari meciuri din campionatul de top al Spaniei, iar capul de afiş al zilei este meciul Real Sociedad - Real Madrid, duminică, de la 23:00.

Real Madrid poate trece pe primul loc, cu o victorie pe Anoeta. Madrilenii vor egala Barcelona la puncte, însă "galactcii" sunt avantajaţi de rezultatele directe cu catalanii.

Meciul care deschide ziua de La Liga este, însă, Celta Vigo - Deportivo Alaves, de la ora 15:00. Apoi, urmează meciul Valencia - Osasuna, de la 20:30.

Afla mai multe despre: la ligareal madridvalenciacelta vigoalavessociedadosasuna 

viewscnt
Articole similare