Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic a explodat după Dinamo - CFR 0-3: ”E inadmisibil! N-am văzut în viaţa mea aşa ceva” Cum l-a certat pe Nistor

VIDEO | Rednic a explodat după Dinamo - CFR 0-3: ”E inadmisibil! N-am văzut în viaţa mea aşa ceva” Cum l-a certat pe Nistor
Comentarii

Mircea Rednic şi-a pus din nou la zid jucătorii după o nouă umilinţă a lui Dinamo. Tehnicianul nu s-a ferit să-l contreze public şi pe Dan Nistor, care declarase că Dinamo va juca iarăşi în playout.

O nouă înfrângere pentru Dinamo şi o nouă serie de acuzaţii ale lui Mircea Rednic către jucători. ”Puriul” nu şi-a menajat elevii după erorile incredibile din meciul cu CFR Cluj, pierdut de Dinamo la scor de neprezentare, 0-3.

Nu se schimbă niciun obiectiv la Dinamo. O să ne jucăm şansa până la capăt. L-am auzit pe Nistor, nu mi se pare corect. Ei trebuie să joace bine. Nu cred că şi-au pierdut încrederea. Până la gol, a fost destul de echilibrat. Apoi noi am luat un gol de curtea şcolii.

Am avut şi noi ocazii, dar n-am avut noroc. CFR are jucători cu experienţă, valoroşi. Cum am greşit, imediat ne-au taxat.

Sunt aceiaşi jucători, cu aceleaşi greşeli pe care le făceau şi antrenorii de dinainte. Penedo a greşit acum, dar să nu uităm că a şi avut meciuri în care ne-a salvat. Sunt dezamăgit în special de jucătorii străini. Ei iau nişte bani mulţi şi trebuie să fie un exemplu.

Avem jucători care câştigă 155.000 de euro pe an doar ca să se antreneze. E inadmisibil aşa ceva. N-am văzut în viaţa mea un lucru ca ăsta. Dar Mircea Rednic construieşte echipe, nu face minuni. Eu am răbdare şi am experienţă. Trebuie să aibă şi suporterii răbdare. Unul dintre fotbaliştii care sunt în probe va semna”, a spus Rednic.

Afla mai multe despre: rednicdinamocfr clujnistor 

viewscnt
Articole similare