Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic, dedicaţie pentru "prietenul" Şumudică: "Nu am putut să dorm azi noapte că nu ştiam asta" Ce l-a "bulversat" pe antrenorul lui Dinamo

VIDEO | Rednic, dedicaţie pentru "prietenul" Şumudică: "Nu am putut să dorm azi noapte că nu ştiam asta" Ce l-a "bulversat" pe antrenorul lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic l-a ironizat din nou pe Marius Şumudică în războiul de la distanţă dus între cei doi în ultima vreme. Antrenorul lui Dinamo a aflat de al jurnalişti de clasarea lui Al Shabab la finalul campionatului.

Rednic nu i-a rămas dator lui Şumudică după ce fostul antrenor al Astrei l-a atacat. 

"Rednic strâmbul şi fără caracter. Nu am putut să dorm azi noapte. Mi-aţi stricat ziua când mi-aţi dat informaţia asta. Un Rednic corect şi realist, eu am fost acolo şi chiar am jucat un meci amical înainte de a începe campionatul. Echipa nu se mişca foarte bine, dar după aia Şumudică a reuşit să formeze o echipă bună. Problema a fost că în iarnă, când toată lumea a făcut transferuri, ei nu au făcut. Au adus jucători, eu chiar îl ştiu pe unul care e odată cu mine. Deci chiar nu l-au ajutat deloc în perioada aia în care ceilalţi s-au întărit" a fost comentariul lui Rednic. 
 
Rednic a antrenat şi el în acest sezon în Arabia Saudită. A condus-o în tur pe Al Faisaly, de care s-a despărţit înainte să ajungă în Ştefan cel Mare. 
 
"E greu de lucrat şi nu ştiu în condiţiile astea, dacă el a ratat obiectivul, dacă el va rămâne. Şi acolo e un regulament în ultima perioadă. Îţi dai demisia, trebuie să plăteşti două salarii, te dau afară, trebuie să îţi plătească două salarii. Pentru că ei s-au păcălit foarte mult, au plătit mulţi antrenori care au fost daţi afară, nu au avut rezultate, după 5-6 etape şi au trebuit să plătească milioane. Exemple avem, Reghe, şi Oli a fost la un moment dat" a explicat antrenorul lui Dinamo. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: rednicşumudicăal shababarabia saudităal faisaly 

viewscnt
Articole similare