You are here:

VIDEO | Rednic, dezlănţuit după eşecul cu Viitorul: "Ianis Hagi a fost băiat deştept, iar ai mei au fost fraieri!" Noi săgeţi către Bratu

VIDEO | Rednic, dezlănţuit după eşecul cu Viitorul: "Ianis Hagi a fost băiat deştept, iar ai mei au fost fraieri!" Noi săgeţi către Bratu

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, consideră că Horaţiu Feşnic a greşit atunci când i-a acordat al doilea cartonaş galben lui Vlad Olteanu, concluzionând că Ianis Hagi a fost isteţ şi l-a păcălit pe arbitru la faza respectivă.

"Dacă ne uităm până în momentul când Olteanu a fost eliminat, noi am fost prezenţi. Viitorul nu şi-a creat ocazii. Normal, în zece oameni, a fost o lovitură liberă uşor acordată, a venit al doilea gol. Am avut o ocazie la lovitura de cap a lui Katsikas şi normal după aceea a fost foarte greu, pentru că Viitorul e o echipă foarte bună, cu o bună posesie, cu bună circulaţie a mingii. Repriza a doua am început-o bine, l-am schimbat pe Cooper, pentru că mai avea un cartonaş şi dacă îl luam pe al doilea riscam să nu-l mai am cu CFR, pentru că domnul arbitru se lăsa uşor păcălit.

Ianis Hagi a fost băiat deştept, iar ai mei au fost fraieri (n.r. - referindu-se la cartonaşele galbene primite de Olteanu). Ce să faci? Ce mă deranjează e că era chiar în faţa arbitrului de rezervă. Ăla nu era fault să dai galben. El a alunecat şi atunci l-a prins. Dacă eram 11 la 11 nu ştiu ce se întâmpla", a declarat Mircea Rednic.

"Puriul" a remarcat dorinţa de afirmare a elevilor lui Hagi, lucru pe care nu l-a putut observa la jucătorii săi. Rednic l-a criticat din nou şi pe Florin Bratu, antrenorul cu care "câinii" au încheiat campionatul trecut şi l-au început pe cel actual.

"Trebuie să-i felicităm. E o echipă omogenă, au teren foarte bun, au toate condiţiile. Sunt jucători foarte buni, care îşi doresc să facă performanţă şi să joace în străinătate. Asta-i diferenţa! Nu cred că e vorba de ambiţie. Ăştia suntem. La toţi le-am oferit şanse să joace. Ei nu înţeleg. Din iarnă nu o să mai fie aşa. O să schimb şi dacă o să schimb toată echipa. Bratu nu a plecat că a venit Rednic, a plecat că nu a avut rezultate şi a venit Niculescu.

A avut rezultate în play-out şi a păcălit pe toată lumea, pentru că s-a crezut că poţi să te baţi la titlu cu Grigore, cu Olteanu...", a mai spus Mircea Rednic.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Drăguş ‘4, Ianis Hagi ’37, ‘90 şi Achim ‘77 pentru gazde, respectiv Montini ’13 pentru Dinamo. În minutul 32, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Vlad Olteanu fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 90+4, Penedo a apărat un penalti executat de Măţan, acordat pentru un fault al unui jucător dinamovist la Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: rednicreactiebratu 

viewscnt
Articole similare