Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic, o nouă replică dură în conflictul cu Prunea: "Se bagă în seamă. Sunt mai dinamovist decât el şi nu prin vorbe!"

VIDEO | Rednic, o nouă replică dură în conflictul cu Prunea: "Se bagă în seamă. Sunt mai dinamovist decât el şi nu prin vorbe!"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) a trimis o nouă "săgeată" către Florin Prunea (51 de ani), preşedintele lui Dinamo. Cei doi au un conflict mai vechi, iscat pe fondul ultimei plecări a "Puriului" din Ştefan cel Mare. Rednic susţine că a făcut mai multe lucruri pentru Dinamo decât Prunea.

Prunea şi Rednic sunt în conflict din cauză că fostul portar l-a acuzat pe "Puriu" de mai multe ilegalităţi făcute la Dinamo până la ultima plecare. În plus, Prunea a spus în mai multe rânduri că Rednic instigă ultraşii împotriva actualei conduceri.  

Acum la Poli Iaşi, Rednic a dat o nouă replică în disputa sa cu Prunea: "(n.r. - În această perioadă aţi avut un schimb de replici cu Florin Prunea) Nu am avut, el se bagă în seamă. Nu ştiu în ce calitate vorbeşte el acolo. Eu pot să îmi permit să vorbesc despre Dinamo. Sunt mult mai dinamovist decât el şi nu numai prin vorbe, prin fapte. Toţi ne pricepem la vorbe. Concret trebuie să ajuţi", a spus Mircea Rednic.

Conflictul nu a rămas doar la nivel declarativ. Antrenorul l-a dat în judecată pe Prunea, alături de fiica sa, Luana.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoflorin prunea 

viewscnt
Articole similare