Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Revenire cu clasă pentru Lukaku. Atacantul s-a întors după două luni, chiar înaintea startului Cupei Mondiale

VIDEO | Revenire cu clasă pentru Lukaku. Atacantul s-a întors după două luni, chiar înaintea startului Cupei Mondiale

Inter Milano

Comentarii

Romelu Lukaku, absent din cauza unei accidentări din luna august, a revenit pe teren, miercuri, la meciul câştigat de Inter Milano în Liga Campionilor, 4-0, cu Viktoria Plzen, cu patru săptămâni înainte de primul meci al Belgiei la Cupa Mondială.

Lukaku a intrat pe teren pe final de meci, cu opt minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, când "nerazzurrii" conduceau cu 3-0 în acest meci decisiv pentru calificarea în optimile Champions League. Belgianul l-a înlocuit pe Lautaro Martinez şi a reuşit ulterior să marcheze ultimul gol al meciului.

Inter a dispus cu 4-0 de Viktoria Plzen, la Milano, victorie care a calificat-o în optimile de finală ale competiţiei şi a scos-o din cursă pe FC Barcelona încă înaintea meciului cu Bayern Munchen.

Henrih Mhitarian (42), Edin Dzeko (45+1, 66) şi Romelu Lukaku (87) au marcat pentru Inter.

Lukaku (29 ani), atacantul vedetă al lui Inter între 2019 şi 2021, a revenit în vară la vicecampioana Italiei, după un sezon dezamăgitor la Chelsea. Însă, după doar trei meciuri jucate în startul actualei stagiuni, belgianul s-a accidentat la o coapsă la un antrenament. Ultima sa apariţie pe teren data din 26 august. El a ratat de atunci 12 meciuri cu echipa sa, dintre care patru în Liga Campionilor.

Belgia va debuta la Cupa Mondială contra Canadei (23 noiembrie), apoi "diavolii roşii" vor întâlni Marocul (27 noiembrie) şi Croaţia (1 decembrie).

Selecţionerul Roberto Martinez urmează să anunţe lista jucătorilor pentru Cupa Mondială pe 10 noiembrie.

Afla mai multe despre: lukaku 

viewscnt
Articole similare