Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezultatele care îi dau speranţe lui Răzvan Marin înainte de preliminariile pentru Euro 2020. "O luăm meci cu meci!"

VIDEO | Rezultatele care îi dau speranţe lui Răzvan Marin înainte de preliminariile pentru Euro 2020. "O luăm meci cu meci!"
Comentarii

România ţinteşte calificarea la Euro 2020 dintr-o grupă dificilă, din care mai fac parte Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, însă jucătorii lui Cosmin Contra sunt optimişti înainte de startul preliminariilor.

Răzvan Marin aminteşte de amicalele disputate de tricolori cu Suedia (1-0, în 2018) şi Spania (0-0, în 2016) şi spune că tricolorii nu trebuie să aibă complexe în confruntările cu principalele favorite la calificare.

"Nu va fi un meci uşor (n.r. cel de debut), Suedia e echipă puternică, dar cred că îi cunoaştem destul de bine. Am jucat şi un meci amical împotriva lor, am reuşit să câştigăm... Diferă un meci amical de unul oficial, dar vom vedea. Eu sper să începem cu dreptul, să luăm cele trei puncte, apoi cu siguranţă vom avea altă încredere şi alt moral pentru ce urmează.

La fel şi cu Spania, a fost un meci amical la Cluj, au venit cu toate vedetele şi au reuşit băieţii să facă un rezultat de egalitate. Deci eu zic că acasă se poate întâmpla orice cu oricine. Vom vedea. Într-adevăr, ei pleacă favoriţi. Au echipă bună, au echipă puternică, dar eu zic că avem şanse foarte mari la locul 2, ne vom bate cu Norvegia şi cu Suedia.O vom lua meci cu meci, pentru că aşa este cel mai bine", a declarat Răzvan Marin.

Program România EURO 2020


 

Afla mai multe despre: razvan marinromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare