adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | Rezultatele zilei de la Campionatul European de handbal masculin! Cehia a făcut egal cu Suedia

VIDEO | Rezultatele zilei de la Campionatul European de handbal masculin! Cehia a făcut egal cu Suedia

Handbal

Comentarii

Rezultatele de la Campionatul European. Luni au avut loc în grupele A şi C. Turneul final e transmis de Telekom Sport.

Rezultatele de azi: 

Franţa - Serbia 29 - 25

Lituania - Norvegia 29 - 35

Macedonia de Nord - Danemarca 21 - 31 

Cehia - Suedia 27 - 27

Germania - Belarus 33-29

Germania a avut meci greu cu Belarus în prima partidă de la EURO. Nemţii au fost conduşi toată prima repriză. Abia în partea a doua reuşitele lui Schiller şi Hafner au adus linişte în tabără germană. Cei doi au marcat fiecare de câte 8 ori, iar nemţíi s-au impus la patru goluri, 33 - 29.

Austria - Polonia 31-36

Polonia a reuşit un debut perfect la EURO în faţa Austriei. După o primă parte în care s-a desprins, trupa lui Patryk Rombel a jucat fără greşeală. Arkadyusz Moryto a fost cel mai bun om al polonezilor cu 9 goluri, în timp ce la austrieci Sebastien Frimmel a reuşit doar 8. Polonia s-a impus cu 36 la 31 şi este acum alături de Germania favorită la calificarea din grupă.

Portugalia - Islanda 24-28

Islanda nu a avut emoţii cu Portugalia, într-o grupă care s-a complicat teribil după victoria Olandei în faţa Ungariei la primul meci din grupă. Oamenii lui Porto, adversara lui Dinamo din Liga Campionilor, Rui Silva şi Iturizza cu câte 4 goluri nu au reuşit minunea. Islanda a condus la la pauză cu 4 goluri şi a păstrat constant avantajul până la final. S-a terminat 28 la 24 pentru nordici. 

viewscnt
Articole similare