Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezultatele zilei din La Liga şi Serie A! Spectacol cu goluri duminică. Ionuţ Radu a încasat un gol superb, AC Milan, victorie dramatică

VIDEO Rezultatele zilei din La Liga şi Serie A! Spectacol cu goluri duminică. Ionuţ Radu a încasat un gol superb, AC Milan, victorie dramatică
Comentarii

Rezultatele de duminică din La Liga şi Serie A!

Rezultate La Liga

Osasuna - Sevilla 1-1

Sevilla rămâne pe loc de Champions League chiar dacă nu a reuşit să câştige pe terenul nou promovatei Osasuna. Golgheterul Europa League Munir a reuşit să înscrie pentru prima dată în acest campionat. Echipa din Pamplona a reuşit să egaleze în prelungirile primei părţi prin Chimy Avila. A fost a şasea reuşită stagională pentru argentinian, iar Osasuna - Sevilla s-a terminat la egalitate, 1-1.

Betis - Athletic Bilbao 3-2

Veteranul Joaquin a fost starul absolut al partidei Betis - Bilbao. Fotbalistul de 38 de ani a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a marca primul hattrick din carieră. Joaquin a punctat de fiecare dată cu piciorul drept şi cu execuţii imparabile şi a devenit cel mai vârstnic jucător care punctează de trei ori într-un meci din campionatul Spaniei. Bilbao a revenit în joc după un penalty stupid comis de Alex Moreno şi după execuţia precisă a lui Iniaki Williams. În final, Berchice a prins un şut tare, care l-a păcălit pe Robles, dar bascii nu au mai avut forţă să egaleze, iar Betis a bifat al treilea succes la rând în campionat.

Leganes - Celta Vigo 3-2

Leganes a obţinut a doua victorie a sezonului şi a făcut-o cu stil. Oscar Rodriguez a deschis scorul cu o execuţie fabuloasă. Mijlocaşul de 21 de ani împrumutat de la Real Madrid nu s-a mulţumit cu atât. În finalul primei părţi a mai expediat o torpilă care s-a oprit în poarta lui Blanco. După pauză, Kevin Rodriguez a înscris şi el, tot cu un şut din afara careului. Celta a marcat şi ea de două ori, prin Araujo şi Iago Aspas, dar a fost prea târziu pentru ca oaspeţii să plece cu punct de la Madrid.

Eibar - Getafe 0-1

Getafe a obtinut o victorie de moral inainte de meciul decisiv cu rusii de la Krasnodar din Europa League. Echipa lui Jose Bordalas s-a impus la limita pe terenul lui Eibar. Diferenta a fost facuta de golgheterul lui Getafe. Tinut pe banca in prima repriza, Angel a marcat golul decisiv la sase minute de la intrarea pe teren. Eibar a terminat meciul in zece. Orellana a fost eliminat in prelungiri.

Valladolid - Real Sociedad 0-0

Rezultate Serie A

Lecce - Genoa 2-2 

Genoa a scăpat printre degete victoria pe terenul lui Lecce. Echipa lui Ionuţ Radu a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile lui Pandev şi Criscito. Repriza a doua a fost una de coşmar pentru Genoa. Falco i-a dat gol lui Radu dintr-un unghi aproape imposibil. Apoi Agudelo a făcut un fault stupid şi şi-a lăsat echipa în zece oameni. Imediat, Lecce a restabilit egalitatea. Tabanelli a marcat şi el în poarta lui Radu. Genoa a terminat meciul chiar în nouă oameni. Pandev a fost eliminat şi el, dar nu a mai contat. Lecce - Genoa s-a terminat 2-2.

Bologna - AC Milan 2-3

Revenirea pe bancă a lui Sinişa Mihajlovic nu a fost cu noroc pentru Bologna. Milan a deschis scorul pe Dalara dintr-un penalty transformat de Piatek. Peste un sfert de oră, Theo Hernandez a marcat pentru a patra oară în acest sezon. Fundaşul francez a înscris apoi şi în poarta cealaltă, iar Bologna a revenit în meci. Imediat după pauză, Bonaventura a profitat de o gafă a defensivei gazdelor şi a înscris superb. În final, Sansone a redus din diferenţă din penalty, iar Milan a revenit între primele zece echipe ale campionatului.

Torino - Fiorentina 2-1

După patru partide fără victorie pe teren propriu, Torino a învins-o pe Fiorentina. Zaza a deschis scorul, din pasa lui Ansaldi. Fundaşul argentinian a surprins cu apariţia sa în ofensivă în al doilea act şi l-a învins şi el pe Dragowski. Golul lui Caceres din prelungiri nu a mai contat. Torino s-a impus cu 2 la 1, iar Fiorentina a suferit a patra înfrângere consecutivă.

Sassuolo - Cagliari 2-2

Sassuolo a avut o primă repriză senzaţională în faţa revelaţiei Cagliari. Berardi a marcat primul, după doar şase minute de la startul partidei. Până la pauză, echipa lui De Zerbi şi-a dublat avantajul, prin Djuricic. În al doilea act, terenul s-a înclinat spre poarta lui Turati. Joao Pedro a redus din diferenţă, cu al zecelea său gol din acest sezon. Sassuolo putea închide meciul, dar Berardi a şutat în transversală din penalty, apoi bara i-a mai salvat o dată în aceeaşi fază pe jucătorii rossoblu. Ratările le-au costat pe gazde, care au fost egalate în prelungiri. Ragatzu a înscris, iar Cagliari a rămas neînvinsă în deplasare în acest sezon.

Spal - Brescia 0-1

Mario Balotelli a adus victoria Bresciei pe terenul lui Spal. Atacantul de 29 de ani a înscris la zece minute după pauză. Petagna a ratat un penalty spre final, iar Brescia s-a impus la limită.

Sampdoria - Parma 0-1

Kucka a înscris unicul gol al partidei dintre Sampdoria şi Parma. În actul secund, reuşita lui Quagliarella a fost anulată pentru că mai mulţi dintre colegii săi se aflau în careu în momentul executării penalty-ului. Parma a învins cu 1+0 şi a lăsat+o pe Sampdoria la un singur punct deasupra liniei retrogradării.

Afla mai multe despre: rezultate serie arezultate la ligameciuri la ligameciuri serie a 

viewscnt
Articole similare