Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Bundesliga | Bayern, fără succes de trei etape! Cât s-a terminat meciul cu Eintracht

VIDEO Rezumate Bundesliga | Bayern, fără succes de trei etape! Cât s-a terminat meciul cu Eintracht

Bundesliga

Comentarii

Bayern rămâne fără victorie în 2023. Campiana din Bundesliga a remizat pentru a 3-a oară cu acelaşi scoar 1-1. Eintracht a plecat cu punct de la Munchen după ce Bayern a deschis scorul prin Sane.

Eroul oaspeţilor a fost Kolo Muani - vicecampionul mondial a marcat pentru a 7-a oară în acest sezon şi a închis tabela. Union Berlin s-a apropiat la un singur punct de bavarezi.

Derby-ul Berlinului a fost câştigat de Union. Suporterii lui Hertha au creat o atmosferă fantastică, dar a doua clasată a luat cele trei puncte. Doekhi a marcat al patrulea său gol cu capul din acest sezon. Doar Haaland şi Kane au înscris mai multe, în primele cinci ligi europene. Seguin a risipit emoţiile, iar Union a obţinut a cincea victorie consecutivă în faţa rivalei din Berlin.

După două înfrângeri la rând, Gladbach a câştigat la scor pe terenul lui Hoffenheim. Hoffman, de două ori, Stindl şi Wolf au marcat pentru oaspeţi, în timp ce golul de onoare i-a aparţinut lui Bebou. Gladbach a obţinut al treilea succes consecutiv în faţa lui Hoffenheim. Echipa lui Breitenreiter a rămas fără victorie din luna noiembrie a anului trecut.



 

Afla mai multe despre: bundesligabayernrezumatevideo 

viewscnt
Articole similare