Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate La Liga. Barcelona, victorie chinuită cu Real Sociedad. Sevilla a bătut-o pe Levante

VIDEO | Rezumate La Liga. Barcelona, victorie chinuită cu Real Sociedad. Sevilla a bătut-o pe Levante

La Liga

Comentarii

Joi au avut loc alte 4 meciuri din etapa cu numărul 33 din La Liga.

VIDEO | Rezumate la Liga. Barcelona, victorie chinuită cu Real Sociedad. Sevilla a bătut-o pe Levante

Barcelona a închis o zi de La Liga care a adus victorii pe linie pentru oaspeţi. Catalanii au deschis repede scorul pe terenul lui Real Sociedad. Dembele a lovit bara, apoi Feran Torres a centrat perfect, iar Aubameyang a marcat pentru a noua oară în acest campionat, în condiţiile în care a venit în ianuarie la Barca.

În repriza secundă, catalanii au fost împinşi în careul propriu, dar bascii au ratat din toate poziţiile. Sorloth a fost campion: imediat după reluare a trimis alături dintr-o poziţie excelentă (47). Apoi Ter Stegen a intervenit miraculos (58). Portarul german a mai intervenit o dată excelent (67), iar Barca s-a impus şi a recucerit poziţia a doua în clasamentul din La Liga.

Levante şi Sevilla au oferit o nebunie de meci. Corona a deschis scorul pentru oaspeţi după un sfert de oră de joc. După ce în meciul cu Barcelona a beneficiat de trei lovituri de la 11 metri, dintre care a transformat numai una, gazdele au avut două şi cu andaluzii. Jose Luis Morales a transformat-o pe prima şi a ratat-o pe a doua (22, 71).

Eşecul de la punctul cu var al căpitanului lui Levante a venit la 2-1 pentru Sevilla. Acelaşi atacant mexican făcuse 2-1 în prima repriză. Kounde a dus scorul la trei la unu şi a stabilit câştigătoarea partidei. Veteranul Soldado a mai punctat o dat pentru levantini, dar era prea târziu. Sevilla e a doua în La Liga, la 15 puncte de liderul Real Madrid, în timp ce Valencia este pe loc retrogradabil.

Întâlnirea dintre Cadiz şi Bilbao a fost una spectaculoasă. Bascii au condus cu 3-0 în sudul Spaniei, dar au tremurat în final. Raul Garcia a înscris primul, după o pasă a lui Williams care a pus pe picior greşit apărarea gazdelor. Muniain a făcut 2-0 după ce iniţial ratase de la 11 metri.

Vesga a stabilit scorul pauzei, cu reuşita meciului. Lucas Perez a dat semnalul revenirii lui Cadiz. A marcat la prima atingere de balon. Un alt jucător venit de pe bancă, Ruben Sobrino, a punctat în final după o pasă excelentă a lui Negredo. În prelungiri, Fali putea salva punctul pentru echipa sa, dar şutul său a lovit bara.

Rayo a pus capăt unei serii de 14 meciuri de campionat fără victorie. Madrilenii s-au impus la limită pe terenul lui Espanyol. Guardiola a adus victoria cu reuşita sa de dinaintea pauzei. Cele două echipe sunt vecine la mijlocul clasamentului, departe de zona fierbinte.

Afla mai multe despre: barcelona-sevilla-spania 

viewscnt
Articole similare