Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate LaLiga: Barcelona nu a impresionat la primul meci al sezonului! Villarreal s-a impus clar

VIDEO |  Rezumate LaLiga: Barcelona nu a impresionat la primul meci al sezonului! Villarreal s-a impus clar

La Liga

Comentarii

Sâmbătă, au avut loc primele 3 meciuri din campionatul spaniol.

VIDEO |  Rezumate LaLiga: Barcelona nu a impresionat la primul meci al sezonului! Villarreal s-a impus clar

Barcelona nu a impresionat la primul meci al sezonului. Cu noile achiziţii, Lewandowski şi Raphinha, catalanii au făcut 0-0 cu Rayo Vallecano, pe Camp Nou. Polonezul a avut cele mai bune ocazii, fără efect pe tabelă. Aubameyang a fost şi el aproape să aducă victoria, dar a ratat incredibil. 

Celta şi Espanyol au făcut spectacol la debut în noul sezon. Iago Aspas a deschis scorul pentru Celta pentru a treia stagiune la rând. Gazdele au condus chiar cu 2 la 0 după lovitura de cap a portughezului Paciencia. Espanyol s-a trezit pe final de partidă. Exposito a redus din diferenţă în minutul 72 cu un şut din afara careului. Iar la ultima fază, în minutul 90+8, Joselu a scos remiza dintr-un penalty acordat cu ajutorul arbitrajului video. 

Puştiul Alex Baena a dat golul etapei în La Liga. Un şut la vinclu a fost aplaudat şi de colegii de pe bancă. A fost golul care a închis tabela la 3 la 0 pentru Villarreal în deplasare la Valladolid.  

Trupa lui Emery a câştigat cu golurile unor jucători ce nu marcaseră până acum în La Liga. Senegalezul Nicolas Jackson a deschis scorul din pasa lui Yeremy Pino. Alex Baena cu dubla sa de pe final a securizat victoria.

Afla mai multe despre: laliga-barcelona-spania 

viewscnt
Articole similare