Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Serie A | AC Milan şi Juve şi-au câştigat meciurile. Răzvan Marin a jucat 90 de minute pentru Cagliari

VIDEO Rezumate Serie A | AC Milan şi Juve şi-au câştigat meciurile. Răzvan Marin a jucat 90 de minute pentru Cagliari

Serie A

Comentarii

Milan şi Juventus au obţinut victorii aseară în Serie A. Rossonerii s-au impus cu Venezia, în timp ce Bătrâna Doamnă a avut viaţă grea la Spezia.

Milan merge excelent în Serie A. Echipa lui Pioli nu a avut un meci uşor cu nou promovata Venezia. Golurile au venit în repriza secundă. Ibrahim Diaz a înscris primul gol al meciului, dintr-o pasă a lui Theo Hernandez. Francezul a trecut apoi şi la finalizare şi l-a executat pe Maenpaa. Milan a câştigat şi a egalat-o la puncte pe rivala Inter, care este pe primul loc.

Juventus a obţinut prima victorie în acest sezon de Serie A. Au fost însă emoţii mari în deplasare cu Sepzia. Deşi a deschis scorul prin Moise Kean, Juventus a fost condusă după ce ghazdele au marcat prin Gyasi şi Antiste. E a doua oară în ultimii 60 de ani când Juve ia 8 goluri în primele 5 etape. Bianco nerri au ajuns la 19 partide consecutive în care au primti gol în Serie A. Chiesa a egalat  la 2, iar olandezul de Light a marcat golul victoriei pentru echipa lui Max Allegri.

Verona a remizat 2 la 2 pe terenul Salernitanei după ce a condus cu 2 la 0. Croatul Kalinic a reuşit dubla pentru oaspeţi. Ivorianul Gondo a redus din diferenţă pentru echipa antrenată de Castori. Salernitana a egalat prin senegalezul Mamadou Coulibaly şi a obţinut primul punct din acest sezon de Seria A, dar rămâne ultima în clasament.

Empoli a oferit surpriza zilei: a învins cu 2-0 pe terenul lui Cagliari, care l-a avut pe Răzvan Marin 90 de minute în teren. Di Francesco a punctat în prima repriză pentru toscani. Stulac a înscris pentru 2-0 în partea a doua, iar nou promovata Empoli e la mijlocul clasamentului după cinci etape.


 

Afla mai multe despre: rezumate serie aac milanjuventus 

viewscnt
Articole similare