Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A: Inter a fost favorită în Derby d'Italia, dar Juventus a luat toate punctele. Lazio s-a impus în derby della Capitale

VIDEO | Rezumate Serie A: Inter a fost favorită în Derby d'Italia, dar Juventus a luat toate punctele. Lazio s-a impus în derby della Capitale

Serie A

Comentarii

Duminică au avut loc alte 5 meciuri din campionatul Italiei.

Inter a fost favorită în Derby d'Italia, dar Juventus a luat toate punctele. Lazio s-a impus în derby della Capitale

Inter a fost favorită în Derby d'Italia, dar Juventus a luat toate punctele. Nerazzurrii au ratat marile ocazii din prima repriză. Dzeko şi Dumfries au trecut pe lângă deschiderea scorului. Rabiot a marcat la şapte minute după pauză, iar Inter a continuat să rateze. Lautaro nu l-a putut învinge pe Sczesny. Kostic a lovit apoi bara, iar puştiul Fagioli a risipit emoţiile.

Juve - Inter s-a încheiat 2 la 0 şi torinezii şi-au depăşit rivala în clasament.

Lazio s-a impus în derby della capitale. Felipe Anderson a marcat unicul gol, după o gafă uriaşă a lui Ibanez. Deşi nu a jucat, Ştefan Radu a provocat un scandal imens. A prins mingea şi a vrut să tragă de timp, iar Rui Patricio l-a pus la pământ. Ambii jucători au primit cartonaş galben. 

Fiorentina s-a impus pe terenul Sampdoriei cu 2-0. Bonaventura a deschis scorul în minutul 4, la capătul unei acţiuni colective superbe. Sârbul Milenkovic a majorat avantajul oaspeţilor după o lovitură de colţ şi a stabilit scorul final. Sampdoria a rămas penultima în Serie A.

Bologna a învins-o pe Torino cu 2-1 şi a ajuns la 3 victorii consecutive în campionat. A fost 1-0 la pauză pentru torinezi. Lukic a înscris de la 11m. Bologna a intors dupa pauza. 

Orsolini şi Posch au marcat. Bologna putea bate cu 3-1, dar Orsolini s-a inscris la ratarea campionatului la ultima fază a meciului.

Afla mai multe despre: serie a-juventus-inter-lazio-roma 

viewscnt
Articole similare