Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A: Inter s-a distrat cu Bologna şi a marcat de 6 ori! Roma a clacat în deplasare cu Sassuolo

VIDEO | Rezumate Serie A: Inter s-a distrat cu Bologna şi a marcat de 6 ori! Roma a clacat în deplasare cu Sassuolo

Serie A

Comentarii

Inter Milano a înregistrat scorul serii în Serie A şi a marcat 6 goluri în poarta celor de la Bologna.

Rezumate Serie A: Inter s-a distrat cu Bologna şi a marcat de 6 ori! Roma a clacat în deplasare cu Sassuolo

La fel ca şi în sezonul trecut, Inter a câştigat cu 6 la 1 meciul cu Bologna. Oaspeţii au marcat primii prin Lykogiannis. A urmat dezastrul pentru echipa lui Thiago Motta. Dzeko a egalat cu un gol în stil Zidane.

Dimarco a profitat de eroarea lui Skorupski. Fundaşul a făcut dubla după pauză. Martinez, Calhanoglu şi Gosens au marcat şi ei, iar Inter a realizat scorul etapei în Serie A, 6 la 1. 

Atalanta a călcat strâmb etapa aceasta. Baschiritto a fost eroul serii pentru Lecce. A rămas nemarcat la faza primului gol şi a făcut show 2 minute mai târziu, când a driblat apărarea Atalantei. Zapata a dat golul de onoare pentru zeiţa din Bergamo. Koopmeiners putea să scoată un punct, dar a ratat faţă în faţă cu portarul. Lecce a obţinut prima victorie acasă în acest sezon.

Roma a clacat şi ea în deplasare, la Sassuolo. Cele două echipe s-au activat pe final. Traore i-a dat emoţii Romei, care a fost salvată de portarul veteran Patricio. După ce a fost criticat de Mourinho pentru că e cu capul în nori, Abraham s-a mobilizat şi l-a făcut fericit pe antrenor. Pinamonti le-a stricat seara capitolinor şi s-a terminat 1-1.

 

Afla mai multe despre: serie a-inter-roma 

viewscnt
Articole similare