Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Juventus a pierdut cu Sassuolo, Răzvan Marin, înfrângere cu AS Roma!

VIDEO | Rezumate Serie A. Juventus a pierdut cu Sassuolo, Răzvan Marin, înfrângere cu AS Roma!

Serie A

Comentarii

A fost o sărbătoare ratată pentru Massimiliano allegri la meciul cu numărul 200 pe banca bianconerilor. Fratesi a deschis scorul pe Juventus Stadium, iar apoi Juventus s-a chinui. Egalarea a venit târziu, din partea lui McKennie, la prima reuşită în acest sezon. Chiricheş a intrrat pentru ultimele minute ale echipei sale, dar neroverdi nu s-au muilţumit să apare punctul. Maxime Lopez a dat lovitura la ultima fază şi a pus capăt unei serii de şapte partide fără eşec pentru Juve.

Campioana Inter s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Empoli, cu două goluri marcate de fundaşii laterali. Dambrosio a marcat cu 10 minute înainte de pauză. După reluare, nou promovata a rămas în zece, iar Inter a profitat. Dimarco a dublat avantajul echipei sale, care e pe trei în Serie A, la şapte puncte în spatele liderului (corect şi meritat care este) Milan.

Lazio şi-a găsit cadenţa victorie-înfrângere în Serie A. După un insucces la Verona, a urmat meciul de trei puncte acasă. Pedro a înscris golul victoriei pentru romani.

Cealaltă echipă din capitală a pus capăt unei serii de trei victorii în deplasare. Cagliari a dat bară prin Bellanova după o pasă bună a lui Răzvan Marin. Golurile au venit în partea a doua. Pavoletti a deschis scorul. Ibanez a reuşit să egaleze pentru Roma. În final, Pellegrini a dat golul meciului şi i-a adus victoria lui Mourinho.

Radu Drăguşin a fost în premieră titular pentru Sampdoria, dar a avut o misiune complicată în faţa Atalantei. Caputo a deschis scorul pentru genovezi după 10 minute de la start. Zeiţa a revenit repede în joc. Zapata l-a făcut pe Askildsen să-şi dea autogol. Imediat, columbianul a făcut 2-1 cu o lovitură precisă de cap. În final, Ilicic s-a distrat cu defensiva sampdoriei şi a stabilit scorul final, 3-1 pentru Atalanta.

Udinese a bifat al patrulea egal la rând în Serie A, iar ultimele trei sunt cu acelaşi scor, 1-1. Succes a deschis scorul după doar trei minute de la startul partidei. Nigerianul este la prima reuşită în tricoul zebrelor. Golul de 1-1 a venit în ultimele 10 minute. Becao a făcut fault în careu, iar Barak a înscris de la punctul cu var.

Afla mai multe despre: serie avideorezumate 

viewscnt
Articole similare