Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A: Milan a evitat la limită al doilea egal ruşinos la rând! Juventus, victorie la scor cu Lazio. Inter a revenit spectaculos cu Atalanta

VIDEO | Rezumate Serie A: Milan a evitat la limită al doilea egal ruşinos la rând! Juventus, victorie la scor cu Lazio. Inter a revenit spectaculos cu Atalanta

Serie A

Comentarii

Duminică au avut loc alte 5 meciuri din campionatul italian.

Milan a evitat la limită al doilea egal ruşinos la rând! Juventus, victorie la scor cu Lazio. Inter a revenit spectaculos cu Atalanta

Milan a evitat la limită al doilea egal ruşinos la rând în Serie A. Leao a început distracţia devreme pentru diavolul milanez, la nici două minute de la startul meciului cu Fiorentina.

Tătăruşanu a salvat un călcâi spectaculos al lui Cabral. Barak a fost cel care a dat lovitura pentru Fiorentina. Venuti a scos miraculos mingea de pe linia porţii, dar trupa din Firenze n-a reuşit să apere egalul. Gafa lui Milenkovic i-a adus victoria lui Milan şi o păstrează în cursa pentru titlu. 

Juventus îşi continuă forma superbă în campionat. E din nou în cărţi pentru locurile care duc în Champions League, după ce a făcut instrucţie, acasă, cu Lazio. Kean a început parada pe Allianz Stadium cu o scăriţă fină. Tot Kean a profitat şi de un ricoşeu cu noroc din şutul lui Kostic. Milik a stabilit scorul final pentru Juve, 3-0.

Interul lui Simone Inzaghi a revenit spectaculos la Bergamo. Atalanta a condus după golul din penalty al lui Lookman. Până la pauză, Dzeko a egalat. Bosniacul de 36 de ani a dat şi golul care a adus-o pe Inter în avantaj. Oaspeţii s-au distanţat, după autogolul lui Palomino. Acelaşi Palomino a marcat şi în cealaltă poartă, iar Inter s-a impus cu 3 la 2.  

Roma pierde teren în Serie A. Torino a marcat prima pe Olimpico prin polonezul Linetty. Pe final, Mourinho nu şi-a mai putut stăpâni furia, iar arbitrul l-a eliminat. Roma a primit apoi penalty, dar Belotti a ratat şi a rămas fără gol în Serie A pentru capitolini. La ultima fază, Matic a făcut 1 la 1, iar Roma rămâne în afara locurilor europene.  

Afla mai multe despre: serie a-milan-juventus-inter-roma 

viewscnt
Articole similare