Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Milan a fost ţinută în şah de Bologna şi a ratat ocazia de a se distanţa în fruntea clasamentului

VIDEO | Rezumate Serie A. Milan a fost ţinută în şah de Bologna şi a ratat ocazia de a se distanţa în fruntea clasamentului

Serie A

Comentarii

Luni, au avut loc ultimele două meciuri ale etapei cu numărul 31 din campionatul italian.

AC Milan - Bologna 0-0

Milan a fost ţinută în şah de Bologna şi a ratat ocazia de a se distanţa în fruntea clasamentului. Maignan a fost eroul gazdelor, cel puţin în prima repriză, când a scos tot ce se putea. Aebischer a fost primul care i-a testat reflexele portarului francez.

Goalkeeperul Milanului şi-a salvat echipa şi în faţa lui Musa Barrow. Giroud a avut prima mare ocazie a gazdelor, chiar înainte de pauză. A venit însă rândul lui Skorupski să menţină tabela intactă. Portarul oaspeţilor a intervenit şi la şutul lui Leao.

Milan a pus stăpânire pe careul celor de la Bologna, dar nici Bennacer nu a fost mai norocos. Ante Rebic putea aduce victoria în prelungiri, dar Skorupski a scos de sub bară, iar meciul s-a terminat fără goluri. 

Verona-Genoa 1-0

Genoa a suferit prima înfrângere din ultimele nouă etape. Giovanni Simeone a deschis repede scorul pentru Verona şi a ajuns la 16 goluri în acest sezon. Gazdele puteau să-şi dubleze avantajul, dar Caprari a nimerit doar bara. Atacantul Veronei a mai ratat o ocazie bună, tot în prima repriză. 

Afla mai multe despre: ac milan-bologna-verona 

viewscnt
Articole similare