Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Mourinho a dat lovitura cu un "wonderkid" al Romei. Dublă la 18 ani

VIDEO | Rezumate Serie A. Mourinho a dat lovitura cu un "wonderkid" al Romei. Dublă la 18 ani

Serie A

Comentarii

Nu mai există echipă neînvinsă în Serie A. Aseară a cedat şi Napoli, chiar pe terenul campioanei, în timp ce Mourinho i-a stricat debutul lui Şevcenko.

După ce sâmbătă Milan a pierdut pentru prima dată în acest campionat, duminică a venit şi rândul lui Napoli. Echipa lui Spaletti a deschis scorul pe San Siro prin Zielinski. Inter a egalat dintr-un penalty transformat de Calhanoglu. La cabine, trupa lui Inzaghi a intrat în avantaj, după reuşita lui Perisic, din finalul primei părţi. La reluare a marcat şi Lautaro Martinez şi s-a făcut 3-1, dar Napoli nu a cedat. Mertens a redus din diferenţă cu golul serii, iar finalul a fost incandescent. Mario Rui a fost blocat excelent de Handanovic (90.30) iar Mertens a trimis peste dintr-o poziţie excelentă (96.40). S-a terminat 3-2 pentru Inter, iar după 13 etape nu mai există nici o echipă neînvinsă în Serie A.

Mourinho i-a stricat debutul lui Şevcenko la Genoa. Golurile Romei au venit în final, din partea unui ghanez de 18 ani, care nu mai înscrisese niciodată în Serie A. Afena-Gyan a reuşit o dublă pentru romani, cu a doua reuşită una extrem de spectaculoasă, iar Roma este în vecinătatea locurilor de Champions League.

S-a marcat senzaţional în Sassuolo Cagliari, meci cu Răzvan Marin titular şi Chiricheş rezervă. Keita Balde a înscris unul dintre ccele mai frrumoase goluri ale sezonului în Italia. A fost reuşita de 1-1. Scamacca deschisese scorul pentru Sassuolo.  În partea a doua s-a înscris numai din penalty.Berardi a transformat pentru Sassuolo, iare Joao Pedro pentru Cagliari. S-a terminat 2-2, iar echipa lui Marin rămâne ultima în Serie A. 

Sampdoria a scăpat pentru moment de locurile retrogradabile. Genovezii s-a impus pe terenul ultimei clasate, Salernitana. Di Tacchio a marcat un autogol cu spatele, iar meciul a fost rezolvat după un contraatac perfect. Candreva a bifat a cincea reuşită stagională, iar Sampdoria s-a impus cu 2 la 0.

Venezia a reuşit surpriza şi a câştigat meciul de la Bologna. Okereke i-a adus victoria nou-promovatei, cu al patrulea său gol din acest sezon.

Afla mai multe despre: as romamourinhoserie arezumatevideo 

viewscnt
Articole similare