Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A şi LaLiga. Înfrângere pentru echipa lui Răzvan Marin în Italia

VIDEO | Rezumate Serie A şi LaLiga. Înfrângere pentru echipa lui Răzvan Marin în Italia

Campionate

Comentarii

Echipa lui Răzvan Marin a suferit un nou eşec în Serie A. Cagliari a fost învinsă la Bologna.

Bologna a pus capăt unei serii de trei meciuri din care a luat doar un punct, după ce s-a impus în partida de pe teren propriu cu Cagliari. Răzvan Marin a fost titular la oaspeţi şi a avut cea mai mare şansă a primei reprize. Lovitura sa liberă s-a dus peste poartă (42). Imediat după reluare, De Silvestri a deschis scorul. A fost al şaptelea gol marcat de un fundaş pentru echiipa lui Sinişa Mihajlovic În final, atmosfera s-a încins, iar Caceres a fost trimis la cabine (90). Rămasă în zece, Cagliari a mai luat un gol în prelungiri, din partea lui Arnautovic şi încheie etapa a 11-a pe ultima poziţie în Serie A.

Granada a făcut scor pe terenul lui Levante şi a obţinut primul succes din deplasare în acest sezon. Doar şapte minute a fost păstrată intactă tabela. German Sanchez a deschis scorul. După o jumătate de oră, haosul din apărarea echipei din Valencia s-a transformat în gol. Suarez a acceptat cadoul oferit de gazde şi a înscris. ((sa lasi tot carambolul, eventual pe o muzica ca sa se rada lumea)) Oaspeţii au mai marcat o dată şi în actul secund. Puertas a stabilit scorul final, Levante - Granada 0 la 3.

După cinci victorii consecutive pe propriul teren, Rayo Vallecano a remiza cu Celta Vigo. Madrilenii şi-au creat cele mai mari şanse de a înscrie, dar Dituro a fost imbatabil. Falcao, Isi Palazon şi Fran Garcia l-au pus la încercare pe goalkeeperul galicienilor, fără urmări pe tabelă. Partida s-a încheiat fără goluri, iar Rayo a terminat etapa pe locul 6. Celta e pe locul 14.

Afla mai multe despre: serie alaligavideorezumate 

viewscnt
Articole similare