Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumate Serie A. Tătăruşanu, titular în Roma - Milan 1-2. Zlatan, golul 400 în campionatele interne

VIDEO | Rezumate Serie A. Tătăruşanu, titular în Roma - Milan 1-2. Zlatan, golul 400 în campionatele interne

Serie A

Comentarii

Napoli încheie şi etapa a 11-a după o nouă victorie, obţinută în derby-ul Campaniei. Zielinski a înscris golul de trei puncte pentru echipa lui Spaletti după o oră de joc. Finalul a fost încins, din punct de vedere disciplinar. Kastanos a fost eliminat de la Salernitana, dar inferioritatea numerică a gazdelor a durat doar şapte minute. Koulibaly a văzut direct roşu. În final, Di Lorenzo a scos de pe linia porţii lovitura liberă a lui Ribery.

Milan rămâne la egalitate de puncte cu Napoli după o victorie mare pe terenul Romei. Ibrahimovic a înscris golul cu numărul 400 în cele şase campionate în care a evoluat. Zlatan a dat un gol inteligent şi apoi a văzut galben pentru că a sfidat publicul de pe Olimpico. După pauză, suedezul de 40 de ani a obţinut un penalty. Kessie a transformat pentru 2-0.Theo Hernandez a luat roşu cu jumătate de oră înainte de final, iar Roma a luat cu asalt careul lui Tătăruşanu. Românul a fost învins doar o dată, de către El Sharawy, dar a scos seznaţional în faţa lui Carles Perez. Milan şi Napoli au 31 de puncte din 33 posibile, dar echipa lui Spaletti are golaveraj mai bun.

Inter a dominat prima repriză cu Udinese dar a marcat abia în partea a doua. Correa a rezolvat meciul în opt minute. A marcat prima dată după o oră de joc. Apoi a stabilit scorul final din pasa lui Dumfries. Deulofeu a  trimis în poarta lui Handanovic, dar golul a fost anulat de arbitru. Oaspeţii au făcut scandal, dar degeaba. Din camera VAR  i s+a transmis că a fost ofsaid. Inter Udinese s-a terminat 2-0.

Vlad Chiricheş a avut o după amiază de coşmar în Sassuolo - Empoli. Echipa sa a condus la pauză, după autogolul lui Tonelli, însă finalul a fost surprinzător. Căpitanul naţionalei României a făcut un penalty, iar Pinamonti a egalat de la punctul cu var. În prelungiri, nou promovata a mai lovit o dată, prin Zurkowski, gol validat cu sistemul goal line, iar Sassuolo - empoli s-a terminat 1-2.

Fiorentina îşi continuă parcursul bun din acest sezon, cu un nouy succes la scor pe Artemio Franchi. Sârbul Duşan Vlahovic a fost eroul toscanilor.  În vârstă de 21 de ani, a reuşit al doilea hattrick în Serie A, performanţă reuşită în doar şapte luni. Totti, Şevcenko şi Ibrahimovic au reuşit să înscrie trei goluri în două meciuri în întregile lor cariere în campionatul Italiei.

Afla mai multe despre: serie arezumatetatarusanuac milanibrahimovic 

viewscnt
Articole similare