Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumate Serie A. Zlatan a salvat-o pe AC Milan în prelungiri. Doar remiză între Inter şi Atalanta, în timp ce Napoli a revenit pe podium

VIDEO Rezumate Serie A. Zlatan a salvat-o pe AC Milan în prelungiri. Doar remiză între Inter şi Atalanta, în timp ce Napoli a revenit pe podium

Serie A

Comentarii

Aici ai rezultatele şi rezumatele zilei din Serie A.

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A

Zlatan i-a adus un punct lui Milan cu un gol marcat în prelungirile partidei cu Verona, dar a ratat din nou şi un penalty când oaspeţii conduceau cu 2-1. Barak deschis scorul pentru  Verona după doau patru minute. Au urmat două autogoluri. Calabria a marcat la poaerta greşită pentir 2-0. Apoi a fost râdul lui Magnani să şi înscrie în propria poartă.Milan putea reveni de două ori pe tabelă - întâi a ratat Ibrahimovic penalty, apoi reuşita lui Calabria a fost anulată cu VAR. Ibrahimovic a marcat golul cu numărul 7 în prelungiri şi e lider în clasamentul golgheterilor din serie A.

Ştefan Radu şi Lazio au reuşit să smulgă inextremis un punct în duelul cu Juventus. Titular pentru prima dată în campionat după ce s-a vindecat de coronavirus, Cristiano Ronaldo a marcat după numai 15 minute. Replica romanilor a venit din centrarea lui Radu. Milinkovic-Savic a retrimis în faţa porţii, dar Muriqui nu a reuşit să împingă mingea în poartă. Până la pauză, Ronaldo putea face dubla, dar bara i-a salvat pe laziali. În partea a doua, capitolinii au forţat egalarea, iar insistenţele le-au fost răsplătite la chiar ultima fază a meciului. Caicedo a marcat şi a stabilit scorul final, 1 la 1.

Napoli a revenit pe podium in Italia dupa ce a invins o cu 1-0 pe Bologna la ea acasa. Osimhen a inscris unicul gol al meciului la jumatate primei reprize. Roerto Soriano a fost la un pas sa i aduca un punct Bolognei cu 4 minute inainte de final, dar nu a reusit sa inscrie.

Inter a deschis scorul după o oră de joc în duelul cu Atalanta. Lautaro Martinez a fost marcator pentru nerrazzuri, la care Ionuţ Radu a revenit pe bancă după ce s-a vindecat de Covid. Echipa lui Conte îşi putea dubla avantajul după numai câteva minute. Sportiello a intervenit salvator la dubla ocazie semnată de Vidal şi de Barella. Ratarea s-a răzbunat după un sfert de oră la cealaltă poartă. Miranchuk a restabilit egalitatea cu un şut perfect plasat din marginea careului. Bergamascii puteau păstra chiar toate cele trei puncte, dar Muriel a ratat de puţin poarta, iar Atalanta - Inter s-a terminat 1-1.

AS Roma a continuat în campionat forma excelentă etalată în faţa CFR-ului. Ca şi în duelul din Europa League, Mikhtarian a fost cel care a deschis scorul, în prelungirile primei reprize. Genoa a revenit în meci imediat după ieşirea de la cabine, prin Pjaca, dar nu a apucat să se bucure prea mult. În minutul 66, Mikhtaryan a făcut dubla şi tot el a închis tabela cu cinci minute înainte de final. Iar Genoa - Roma s-a terminat 1 la 3.
 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicserie aac milan 

viewscnt
Articole similare