Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din Bundesliga. Bayern s-a împiedicat pe terenul lui Union Berlin, Borussia Dortmund a fost umilită de Stuttgart! Toate rezultatele

VIDEO | Rezumatele din Bundesliga. Bayern s-a împiedicat pe terenul lui Union Berlin, Borussia Dortmund a fost umilită de Stuttgart! Toate rezultatele

Bundesliga

Comentarii

Bayern nu a reuşit să se impună în meciul din deplasare cu Union Berlin. Gazdele au deschis scorul repede, prin Promel. Berlinezii au avut parte de susţinerea fanilor şi din afara stadionului. Până la urmă, Bayern a egalat, după o centrare perfectă a lui Coman pentru Lewandowski. În final, Luthe a avut o intervenţie miraculoasă în faţa lui Sane, iar Bayern a ajuns la trei egaluri în utlimele cinci etape din Bundesliga.

Borussia Dortmund a pierdut de o manieră incredibilă meciul de acasă cu nou promovata Stuttgart. În continuare fără Haaland, accidentat, galben negrii au primit primul gol al meciului din penalty, de la Wamangituka. Reyna a egalat până la pauză, dar a doua repriză a fost de coşmar pentru Borussia. Wamangituka, Forster şi Coulibaly au marcat într-un sfert de trei ori pe Signal Iduna Park. În prelungiri, Gonzalez a definitivat după amiaza umilitoare pentru Dortmund.

Leipzig nu i-a dat nici o şansă lui Werder Bremen. Sabitzer din penalty şi Olmo au punctat în prima repriză şi au stabilit scorul final. Taurii au urcat provizoriu pe primul loc în Bundesliga.

Calificată în primăvara Champions League la mijlocul săptămânii, Gladbach s-a încurcat acasă cu Hertha Berlin. Guendouzi a înscris primul său gol în tricoul berlinezilor imediat după pauză. Embolo a egalat pentru gazde, care rămân în afara locurilor de cupe europene.



Koln a bifat al doilea succes stagional şi a fost tot unul în deplasare. Ţapii au marcat golul victoriei pentru Rexbecaj. În final, Koln a rămas în 10, după eliminarea lui Duda, însă gazdele n-au reuşit să revină.

Freiburg a învins-o pe Bielefeld cu două goluri venite în ultimul sfert de oră. Internaţionalul italian Grifo a deschis scorul din penalty. Sud coreeanul Yeong a închis tabela în prelungiri.

Afla mai multe despre: bundesligagermaniarezultatevideo 

viewscnt
Articole similare