Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Marin, pasă de gol pentru Cagliari, Sassuolo a luat gol de lângă Chiricheş, Juventus şi Napoli s-au încurcat reciproc

VIDEO | Rezumatele din Serie A. Marin, pasă de gol pentru Cagliari, Sassuolo a luat gol de lângă Chiricheş, Juventus şi Napoli s-au încurcat reciproc

Serie A

Comentarii

Juventus şi Napoli au remizat în derby-ul etapei, unul care s-a disputat cu mari emoţii, după numeroasele cazuri de covid de la echipa oaspete, care nu l-a avut nici pe antrenorul Spaletti, tot din acelaşi motiv. Mertens a deschis scorul cu un şut plasat. Zielinski a avut şansa să facă dubla înainte de finalul primei părţi, dar Scesni a scos.După pauză, Chiesa a reuşit să egaleze cu un şut deviat. A fost doar al doilea gol în acest campionat pentru internaţionalul italian. Mertens a avut ultima şansă a meciului, dar nu a reuşit să înscrie, iar egalul celor două le avantajează pe Inter şi pe Milan, primele două clasate.

11 jucători indisponibili a avut Milan pentru meciul cu Roma, dar chiar şi aşa, a câştigat fără probleme duelul de pe San Siro. Abraham a făcut henţ în careu, iar Giroud a înscris din penalty primul gol al meciului, în minutul opt. Apărarea giallorossilor a gafat zece minute mai târziu. Mingea a ajuns cu noroc la Messias, iar brazilianul a marcat. Abraham a redus din diferenţă cu cinci minute înaintea pauzei. Însă echipa lui Mourinho a rămas în inferioritate numerică din minutul 74. După eliminarea lui Karsdorp, diavolii au mai punctat o dată. Introduşi pe teren în actul secund, Ibrahimovic şi Leao au combinat perfect, iar portughezul l-a învins pe Rui Patricio. Mancini a făcut penalty în prelungiri şi a fost şi el eliminat, dar Ibrahimovic a ratat de la punctul cu var. Milan a câştigat cu 3 la 1şi a încheiat etapa pe locul secund.

Şase goluri s-au marcat pe Olimpico din Roma în partida dintre Lazio şi Empoli. Oaspeţii s-au aruncat în atac încă de la început şi i-au surprins pe jucătorii lui Marizio Sarri. Bajrami din penalty şi Zurkowski au înscris, iar tabela arăta 0 la 2 în minutul 8. Biancocelestii au redus din diferenţă prin Immobile, cu o superbă lovitură de cap. În actul secund, Lazio a reuşit să egaleze, datorită golului marcat de Milinkovic Savic, iar thrillerul a continuat şi în ultimul sfert de oră. Empoli a trecut din nou la conducere, cu golul lui Di Francesco. Apoi, Immobile a irosit o lovitură de la 11 metri, dar până la urmă Lazio a obţinut un punct. Milinkovic Savic a marcat în al treilea minut de prelungiri, iar meciul s-a încheiat 3 la 3.

Vlad Chiricheş a fost martorul unui gol incredibil în partida dintre Sassuolo şi Genoa. Destro a marcat a marcat de lângă căpitanul naţionalei cu o execuţie genială şi a deschis scorul în minutul 7. Berardi a înscris la zece minute după pauză, iar partida s-a încheiat la egalitate. Genoa a rămas fără victorie în Serie A cu Shevchenko pe bancă.

Integralist la Cagliari, Răzvan Marin a fost decisiv în partida jucată în deplasare cu Sampdoria. La gazde, Radu Drăguşin a fost aruncat în luptă în minutul 51. Sampdoria a deschis scorul în prima parte a jocului prin Gabbiadini şi a intrat cu avantaj minim la cabine. În repriza secundă, Marin a recuperat o minge la centrul terenului şi i-a pasat lui Deiola. Mijlocaşul a trimis în portar, mingea i-a revenit, iar din a doua încercare nu a mai ratat. Pavoletti a închis tabela la doi la unu pentru Cagliari, care nu mai câştigase un meci din luna octombrie. Atunci, echipa lui Marin s-a impus tot în faţa Sampdoriei.

Chiar şi cu zece jucători absenţi din cauza infectării cu Covid, Verona s-a impus la Spezia. Caprari a fost eroul oaspeţilor. Atacantul a reuşit dubla într-un interval de 11 minute şi a ajuns la cota şase în acest sezon. Spezia a redus din handicap prin Erlic, dar după două minute, a rămas în inferioritate numerică. Agudelo a fost eliminat direct pentru un fault brutal, iar Verona a câştigat cu 2 la 1.

Patru meciuri programate joi nu s-au disputat din cauza multiplelor cazuri de covid. Bologna- Inter, Atalanta - Torino, Salernitana - Venezia şi Fiorentina - Udinese nu s-au putut juca, iar echipele care nu au avut probleme şi care s-au prezentat la stadion vor câştiga cu 3-0 la masa verde.

Afla mai multe despre: serie avideorezumate 

viewscnt
Articole similare