Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Germania. Haaland a făcut spectacol în derby-ul cu Schalke! Bayern Munchen nu se regăseşte după revenirea din Qatar

VIDEO Rezumatele zilei din Germania. Haaland a făcut spectacol în derby-ul cu Schalke! Bayern Munchen nu se regăseşte după revenirea din Qatar

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen suferă după Campionatul Mondial al Cluburilor.

Schalke 04 a bifat scorul din numele clubului în meciul cu Borussia Dortmund. Marele derby al Rinului a fost decis de tinerele vedete ale galbeni negrilor. Sancho a deschis scorul cu un şut superb. Apoi, englezul a centrat perfect, iar Haaland şi-a mai crescut cu câteva milioane cota după o reluare de mare atacant. În repriza a doua, Borussia a mai înscris de două ori. Guereiro a făcut 3-0 după o combinaţie superbă a Borussiei. Haaland a închis tabela şi a ajuns la 15 reuşite în acest campionat.

Bayern Munchen nu se regăseşte după revenirea din Qatar, de la Campionatul Mondial al cluburilor. Bavarezii au bifat al doilea meci fără victorie, în deplasarea de la Frankfurt. Kamada şi Younes au marcat în prima repriză pentru a-i oferi lui Eintracht un neaşteptat avantaj de două goluri la pauză. Bayern s-a aruncat în atac în partea a doua, iar Lewandowski a redus din diferenţă cu al 26-lea său gol din acest sezon. A fost însă prea puţin pentru bavarezi, care au înregistrat astfel prima înfrângere după opt meciuri. Eintract a bifat a cincea victorie consecutivă şi şi-a consolidat locul de Liga Campionilor.

Penultima clasată Mainz a reuşit surpriza în deplasarea de la Monchengladbach, unde Onisiwo a deschis scorul după numai zece minute. Echipa lui Marco Rose a revenit până la pauză. Stindl a restabilit egalitatea cu a zecea sa reuşită din actuala stagiune. Oaspeţii au dat lovitura cu patru minute înainte de final. Stoger a punctat şi a stabilit scorul final 1 la 2. Cu trei victorii şi o remiză în ultimele cinci meciuri, Mainz s-a apropiat la un singur punct de locurile de salvare.

Union Berlin a pus capăt seriei de şase meciuri fără victorie în deplasarea de la Freiburg. Promel a marcat la mijlocul reprizei a doua singurul gol al meciului şi a readus-o pe Union în lupta pentru cupele europene.

Stuttgart continuă şi ea să spere la cupele europene, după a şaptea victorie a sezonului. Kalajdzic a fost marcator în succesul cu 1-0 de pe terenul lui Koln. Ţapii au bifat a doua înfrângere consecutivă şi riscă să intre în zona retrogradării până la finalul etapei.

Afla mai multe despre: bayern munchenrezumate germania 

viewscnt
Articole similare