Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO REZUMATELE zilei din La Liga! Barca a urcat pe primul loc. Remiză spectaculoasă între Atletico şi Sevilla

VIDEO REZUMATELE zilei din La Liga! Barca a urcat pe primul loc. Remiză spectaculoasă între Atletico şi Sevilla

La Liga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, FC Barcelona a trecut de Real Sociedad, scor 2-1. Catalanii urcă pe prima poziţie în clasament, până la meciul Realului cu Betis.

Barcelona a urcat pe primul loc în La Liga, cel puţin până la meciul Realului, care o va înfrunta duminică în deplasare pe Betis de la ora 22, în direct pe Telekom Sport. Catalanii au învins-o greu pe Sociedad. Unicul gol al meciului a fost înscris de Messi, din penalty, cu zece minute înainte de final. A fost prima înfrângere a bascilor după şase victorii consecutive, în toate competiţiile.

Atletico şi Sevilla au făcut o primă repriză senzaţională pe Wanda Metropolitano. Andaluzii au înscris primii. De Jong a reuşit deschiderea de scor. Madrielnii au întors scorul într-un interval de doar patru minute. Morata a restabilit egalitatea din penalty. Apoi, Joao Felix a punctat pentru a patra oară în tricoul lui Atletico. Oaspeţii au primit şi ei un penalty, transformat de Ocampos. Niciuna dintre echipe nu a mai marcat în actul secund, iar partida s-a încheiat 2 la 2.

Getafe a ratat şansa de a încheia etapa pe podium. Echipa lui Pepe Bordalas a remizat alb pe teren propriu, cu Celta Vigo. Totuşi, Getafe a rămas pe locul al patrulea, care duce în grupele Champions League.

Mallorca a castigat pentru prima data in deplasare in acest sezon, dar ramane in zona locurilor retrogradabile. Echipa din Baleare a deschis scorul pe terenul lui Eibar dupa lovitura libera executata de Dani Rodriguez. Japonezul Kubo a dublat avantajul oaspetilor in partea secunda si a ajuns la trei reusite stagionale. Bigas a redus din diferenta in prelungiri si Eibar-Mallorca s-a terminat 1-2.

Afla mai multe despre: la ligabarcelonaatletico madridfc sevilla 

viewscnt
Articole similare