Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga. Messi, moment emoţionant în Barcelona - Osasuna 4-0. Real Sociedad rămâne pe primul loc

VIDEO | Rezumatele zilei din La Liga. Messi, moment emoţionant în Barcelona - Osasuna 4-0. Real Sociedad rămâne pe primul loc
Comentarii

Rezumatele zilei din La Liga.

Barcelona - Osasuna 4-0

Barcelona a onorat cum se cuvine memoria lui Maradona. Mai întâi, la startul meciului cu Osasuna, dar apoi şi în timpul partidei. Braitwaite a deschis scorul pentru catalani după o jumătate de oră. Înaintea pauzei, Griezmann a marcat un gol demn de un fotbalist pentru care s-au plătit 120 de milioane d eeuro. Coutinho a făcut 3-0 în partea a doua. Messi nu avea cum să lipsească de pe tabelă. A înscris şi el un gol pe care şi marele Diego l-ar fi aplaudat în picioare, apoi a etalat tricoul pe care Maradona l-a purtat la Newel's Old Boys, club la care a jucat şi Messi când era copil. S-a terminat 4-0 pentru Barcelona, care s-a apropiat la trei puncte de rivala Real Madrid.

Getafe - Athletic Bilbao 1-1

Getafe şi Bilbao au terminat la egalitate un meci de mijlocul clasamentului din Spania. Oaspeţii au deschis scorul în prima parte, în urma unui corner. Madrilenii au salvat punctul după reuşita lui Angel, venită cu un sfert de oră înainte de final.

Celta Vigo - Granada 3-1

Celta Vigo a pus capăt unei serii de opt partide fără succes în La Liga la finalul meciului cu Granada. Suarez Charris a marcat pentru andaluzi cu o execuţie frumoasă. Nolito a egalat pentru Celta. Într-un final încins, s-a mai marcat de două ori. Baeza a adus-o în avantaj pe Celta. Patru minute mai târziu a punctat şi Beltran. Yokuşlu a fost eliminat în prelungiri cu ajutorul var, iar cu acest succes Celta a părăsit ultimul loc din La Liga. 

Real Sociedad - Villarreal 1-1

Real Sociedad rămâne pe primul loc în La Liga, însă avansul faţă de Atletico Madrid a scăzut la un singur punct. Bascii au fost conduşi pe teren propriu de Villarreal, după penalty-ul transformat de Gerard Moreno în startul partidei. Egalarea a venit tot din penalty: Oyarzabal a marcat golul său cu numărul 50 pentru Real sociedad şi a transformat a 14 a lovitură de la 11 metri din tot atâtea executate la echipa de club.

Afla mai multe despre: rezumate la ligabarcelona osasuna 

viewscnt
Articole similare