Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Inter a uitat să câştige. Răzvan Marin a jucat într-un meci spectaculos cu cinci goluri

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Inter a uitat să câştige. Răzvan Marin a jucat într-un meci spectaculos cu cinci goluri

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A!

Crotone - Atalanta 1-2

Atalanta şi-a revenit în campionat după două înfrângeri consecutive. Echipa din Bergamo s-a impus la limită pe terenul lui Crotone. Eroul meciului a fost Luis Muriel, care a deschis scorul în minutul 26. Columbianul a reuşit dubla după numai 12 minute. Crotone a redus din diferenţă prin nigerianul Nwankwo, dar nu a mai avut forţa să egaleze. Atalanta a bifat a patra victorie în campionat şi pentru bergamasci urmează meciul cu Liverpool, din Liga Campionilor.

Inter - Parma 2-2

Inter nu mai ştie să câştige. Echipa lui Conte a făcut doar un egal pe San Siro cu Parma, după ce oaspeţii au condus cu 2-0. Gervinho a fost one man show: a deschis scorul imediat după startul reprizei secunde cu o exeCcuţie fabuloasă. Atacantul de 33 de ani a dublat avantajul Parmei la a doua acţiune periculoasă în careul lui Handanovic. Inter a revenit în joc după doar două minute, după execuţia frumoasă a lui Brozovic. Perisic a salvat punctul pentru nerrazzuri în prelungiri.

Bologna - Cagliari 3-2

Cu Răzvan Marin 85 de minute în teren, Cagliari a făcut un meci extrem de spectaculos la Bologna, dar a plecat cu mâna goală. Joao Pedro a deschis scorul şi a devenit al doilea marcator all time al sarzilor. Mussa Barrow a egalat cu reuşita serii pe Dallara. Giovanii Simeone a punctat din nou, ajungând la cinci goluri în primele şase etape. Soriano a egalat pentru a doua oară pentru Bologna. Barrow a făcut dubla, cu un nou şut frumos, iar echipa lui Mihajlovic a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive.

Afla mai multe despre: razvan marinserie arezumate serie a 

viewscnt
Articole similare