Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Milan a câştigat derby-ul cu Napoli şi a revenit pe primul loc! Juventus, victorie cu emoţii pe teren propriu contra celor de la Spezia

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Milan a câştigat derby-ul cu Napoli şi a revenit pe primul loc! Juventus, victorie cu emoţii pe teren propriu contra celor de la Spezia

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Napoli-AC Milan 0-1

Milan a câştigat derby-ul cu Napoli şi a revenit pe primul loc în Serie A. Salvatorul milanezilor a fost Olivier Giroud. Francezul a marcat singurul gol al partidei de pe Stadionul Diego Armando Maradona. Milan este lider în Serie A cu două puncte peste rivala Inter, care are însă un meci mai puţin disputat şi 3 peste Napoli. 

Genoa - Empoli 0-0

Genoa a ajuns la şase remize în primele şase partide cu antrenorul Blessin pe bancă. Grifonul a remizat de patru ori la zero şi de două ori la unu şi rămâne pe loc de retrogradare. Cu Empoli a fost 0-0, după ce Portanova a lovit bara.

Bologna - Torino 0-0

La Bologna, Torino a bifat al şaselea meci consecutiv fără victorie în Serie A. A fost o remiză fără goluri între cele două vecine de clasament, aflate pe 11 şi 12. Singo şi Djidji au avut singurle mari ocazii ale partidei pentru torinezi în acelaşi minut. 

Fiorentina - Verona 1-1

Fiorentina s-a împiedicat pe teren propriu cu Verona. Echipa antrenată de Vincenzo Italiano a deschis repede scorul prin Piatek, aflat la a treia reuşită la revenirea în Serie A. Caprari a ajuns şi el la 10 goluri în acest sezon, după ce a egalat din penalty şi cele două echipe rămân vecine în clasament, Fiorentina pe 8, iar Verona pe 9. 

Venezia - Sassuolo 1-4

Fară Chiricheş accidentat, Sassuolo a legat în premieră trei victorii în acest sezon de Serie A. Oaspeţii au început în forţă la Venezia şi au condus cu 3-0 după o jumătate de oră. Raspadori a deschis balul în minutul 2. Berardi şi Scamacca, ambii din penalty au completat lista marcatorilor. Thomas Henry a punctat pentru gazde. Sassuolo a refăcut diferenţa din penalty prin golgheterul Berardi aflat la a douăsprezecea reuşită. Şi gazdele au primit penalty, dar Consigli a parat şutul lui Aramu. A fost a-25-a lovitură de pedeapsă apărată de portarul italian în carieră.

Juventus - Spezia 1-0

Juventus a câştigat la limită meciul cu Spezia. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alvaro Morata. Cuadrado putea să facă 2-0, dar Ivan Provedel s-a opus. După pauză, oaspeţii au avut ocaziile mai mari. Gyasi a dat startul ratărilor. Nici Agudelo nu l-a putut învinge însă pe Szczesny. Juventus rămâne pe patru în Serie A, după această etapă.

Afla mai multe despre: meciuri serie a 

viewscnt
Articole similare