Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Schimbare de lider: Lazio - Napoli 1-2. Răzvan Marin, victorie importantă cu Cagliari

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A! Schimbare de lider: Lazio - Napoli 1-2. Răzvan Marin, victorie importantă cu Cagliari

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Torino - Cagliari 1-2

Cagliari şi-a continuat forma foarte bună din ultima perioadă cu o victorie pe terenul lui Torino. Cu Răzvan Marin pe teren tot meciul, echipa din Sardinia a deschis scorul prin Bellanova. A fost primul gol înscris de tânărul fundaş în Serie A. Belotti a restabilit egalitatea în actul secund, însă după nici zece minute, Deiola a lovit decisiv. Cagliari s-a impus cu 2-1 şi a bifat a cincea etapă consecutivă fără înfrângere.

Verona - Venezia 3-1

Giovanni Simeone a fost eroul Veronei în victoria de acasă cu Venezia. Fiul lui Diego Simeone a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale în repriza secundă a partidei. Atacantul argentinian a ajuns la 15 reuşite în acest campionat, graţie cărora este al treilea în ierarhia marcatorilor, sub Vlahovic şi Immobile. La 2-0, Venezia a redus din diferenţă şi le-a dat emoţii gazdelor, după reuşita lui Okereke, dar Simeone a rezolvat în final, iar Verona s-a apropiat la trei puncte de locurile europene din Serie A.

Spezia - AS Roma 0-1

Roma a câştigat la Spezia cu un gol venit în prelungiri. Zaniolo a obţinut un penalty contestat vehement şi inutil de către gazde şi transformat de Tammy Abraham. Până atunci, echipa lui Mourinho, suspendat, a atacat în valuri şi, puţin înainte de gol a ratat o şansă enormă, la o fază mai degrabă de rugby decât de fotbal (90+1). Cu acest scor, Roma rămâne la şase puncte de obiectiv, locul patru, ultimul care duce în Liga Campionilor.

Lazio - Napoli 1-2

Napoli este noul lider din Serie A, după o victorie dramatică pe terenul lui Lazio. Cu Ştefan Radu titular, biancocelestii au avut ocaziile primei părţi, dar nici Luis Alberto şi nici Immobile nu au reuşit să înscrie din situaţii bune (6, 9). Insigne a deschis scorul în repriza secundă, la prima şansă mare de gol. Pedro a egalat în final cu o execuţie de mare clasă. În prelungiri, Fabian Ruiz a înscris pentru a şasea oară în acest sezon, toate reuşitele sale venind din afara careului. Napoli s-a impus şi a egalat-o la puncte pe Milan.

Afla mai multe despre: rezumate serie a 

viewscnt
Articole similare