Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A şi La Liga! Inter, victorie dramatică pe final în deplasare cu Verona

VIDEO | Rezumatele zilei din Serie A şi La Liga! Inter, victorie dramatică pe final în deplasare cu Verona

Serie A

Comentarii

Rezultatele zilei din Serie A şi La Liga!

Udinese - Venezia 3-0

Etapa a doua din Italia a început cu Udinese - Venezia, 3-0. Varful Pusseto a înscris pentru 1-0 după mai puţin de jumătate de oră de la startul partidei. Ca etapa trecută, intrat pe parcurs, Deulofeu a facut 2-0, după ce punctase al doilea gol al echipei sale şi cu Juventus. În prelungiri, Molina a reuşit cel mai frumos gol al partidei, iar Udinese are patru puncte, în timp ce Venezia rămâne fără niciunul.

Verona - Inter 1-3

Inter a suferit, dar a plecat cu toate punctele de la Verona. Gazdele au condus jocul şi au condus şi pe tabelă în prima repriză. Handanovic a gafat, iar Ilic a deschis scorul. Campioana şi-a revenit în partea a doua. Lautaro Martinez a egalat imediat după reluare. La debutul în tricoul lui Inter, Correa, abia venit de la Lazio, a reuşit să facă 2-1 în final. Argentinianul a făcut dubla în prelungiri, iar Inter are două victorii după primele două etape.

Mallorca - Espanyol 1-0

Derby-ul nou promovatelor din Spania a fost câştigat de Mallorca. Rodriguez a înscris singurul gol al partidei cu Espanyol, iar catalanii rămân fără reuşită în trei etape. În schimb, insularii au şapte puncte după trei runde.

Afla mai multe despre: rezumate serie ameciuri serie a 

viewscnt
Articole similare