Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A. Valentin Mihăilă putea marca pentru Atalanta pe finalul partidei cu Genoa! Inter a câştigat un singur punct pe terenul lui Torino

VIDEO Rezumatele zilei din Serie A. Valentin Mihăilă putea marca pentru Atalanta pe finalul partidei cu Genoa! Inter a câştigat un singur punct pe terenul lui Torino

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Inter Milano - Torino 1-1

Inter a pierdut un tempo în lupta pentru scudetto după ce a câştigat un singur punct pe terenul lui Torino. Gazdele au condus încă din start. Fundaşul Bremer a înscris pentru toro. În finalul primei părţi, Belotti a fost faultat în careu de Ranocchia, dar arbitrul Guida, sfătuit din cabina VAR, a lăsat jocul să continue.

Inter a reuşit să egaleze târziu, în prelungiri: Correa a punctat pentru campioana en titre, care este la patru puncte în spatele liderului Milan, având şi un meci mai puţin disputat.

Fiorentina - Bologna 1-0

Fiorentina a câştigat duelul cu Bologna, dar a avut mari emoţii în prima repriză. Oaspeţii au nimerit de două ori bara, prin Soriano şi Orsolini. Bonifazi şi-a lăsat însă echipa în zece, chiar înaintea pauzei. Torreira a trimis şi el în bară în actul secund, dar tot el a adus victoria trupei viola. Uruguayanul a marcat în minutul 70, iar Fiorentina s-a impus cu 1-0.

Verona - Napoli 1-2

Napoli a ajuns din nou la trei puncte în spatele liderului Milan, după ce a câştigat la Verona. Osimhen a înscris unicul gol al primei reprize, după un sfert de oră de joc. Nigerianul a reuşit dubla în minutul 71 şi a ajuns la cota 9 în acest sezon. Osimhen a sărbătorit golul în faţa suporterilor napoletani şi a imortalizat bucuria. I-a furat obiectul muncii unui fotograf. Faraoni a redus din diferenţă după şase minute, dar elanul le-a fost tăiat repede. Ceccherini a fost eliminat, iar Napoli a învins-o pe Verona după trei meciuri fără victorie.

Atalanta - Genoa 0-0

Atalanta nu a reuşit să câştige acasă cu Genoa, echipă de record. Grifonii au ajuns la şapte partide încheiate la egalitate, dintre care cinci de zero la zero şi doi de unu la unu. Muriel a lovit bara în prima repriză. Pasalic a ratat şi el incredibil în partea a doua. În final a intrat şi Valentin Mihăilă, care a avut şi el ocazia să înscrie.

Udinese - AS Roma 1-1

Roma a salvat un punct în prelungiri cu Udinese graţie căruia a depăşit-o pe Atalanta şi a urcat pe cinci în Serie A. Molina a înscris superb pentru Udinese în startul partidei. Zebrele puteau face 2-0, dar Rui Patricio a avut şansă la execuţia lui Makengo. Golul egalizator a venit din penalty, în minutul 90+3. Pellegrini a înscris pentru echipa lui Mourinho. 

Afla mai multe despre: atalantavalentin mihailameciuri serie a 

viewscnt
Articole similare