Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rezumatele zilei în La Liga! Real Madrid merge ceas! Barcelona salvată de extraterestrul Messi

VIDEO Rezumatele zilei în La Liga! Real Madrid merge ceas! Barcelona salvată de extraterestrul Messi

La Liga

Comentarii

Messi şi rivalii de la Real Madrid au făcut spectacol în direct la Telekom Sport

Scor de neprezentare pe Mendizorozza. Alaves s-a distrat cu Valladolid si a scapat pentru moment de emotiile locurilor retrogradabile. Joselu a deschis scorul, servit perfect de Perez pentru ca Pina sa stabileasca scorul pauzei. Acelasi Perez si-a trecut apoi numele si pe lista maracatorilor - a executat perfect penaltyul din minutul 75. S-a terminat 3 la 0 pentru basci care reusesc astfel sa rupa seria de 3 meciuri fara victorie

Valencia a obţinut a doua victorie consecutivă din La Liga, în faţa revelaţiei Granada. Liliecii s-au impus în faţa nou-promovatei datorită golurilor marcate de Wass şi de Torres. Cei doi au înscris în premieră în această stagiune, iar Valencia s-a impus cu 2 la 0 şi a egalat-o la puncte pe Granada. Echipa rojiblanco a suferit a treia înfrângere consecutivă, fiind prima serie de acest fel sub comanda lui Albert Celades.

Real Madrid s-a răzbunat pe Eibar, după înfrângerea umilitoare din sezonul trecut de pe Ipurua, 0 la 3. Jucătorii lui Zidane au rezolvat partida încă din prima jumătate de oră, când au înscris de trei ori. Benzema a deschis balul, apoi madrilenii au beneficiat de două lovituri de la 11 metri. Ramos şi acelaşi Benzema au înscris. Cu această dublă, francezul a ajuns la cota 157 în La Liga şi l-a depăşit pe Ferenc Puskas în topul marcatorilor madrileni. Valverde a înscris în al doilea act pentru prima dată în tricoul lui Real Madrid şi a stabilit scorul final, 0 la 4.

Messi a făcut încă un meci extraterestru pentru Barcelona. Mai întâi, a înscris din penalty, după ce Aidoo a comis henţ în careu. Celta a restabilit egalitatea prin Olaza, care a înscris superb din lovitură liberă. Messi şi-a readus echipa în avantaj chiar înaintea pauzei, cu o execuţie senzaţională. Argentinianul a marcat din nou la trei minute după pauză, tot din lovitură liberă. Messi a ajuns la 34 de hattrickuri reuşite în La Liga şi l-a egalat pe Cristiano Ronaldo la acest capitol. Busquets a închis tabela la 4 la 1, iar Barcelona împarte prima poziţie din campionat cu marea sa rivală.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonaprimera divisionla liga 

viewscnt
Articole similare