Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ruben Albes, stupefiat de deciziile arbitrului Radu Petrescu: "A dat penalty, apoi a schimbat decizia. Niciodată nu am văzut aşa ceva"

VIDEO | Ruben Albes, stupefiat de deciziile arbitrului Radu Petrescu: "A dat penalty, apoi a schimbat decizia. Niciodată nu am văzut aşa ceva"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Ruben Albes, a "tunat" la finalul meciului cu Viitorul, pierdut scor 1-2 (1-1), în restanţa pentru etapa a 12-a din Liga 1. Motivul a fost prestaţia arbitrului Radu Petrescu.

În minutul 70 al partidei, centralul Radu Petrescu a fost pus în mare dificultate într-o fază de atac a celor de la Hermannstadt. Centrarea lui Joalisson a fost respinsă-n propria mână de Virgil Ghiţă, însă centralul nu a ştiut exact, pe moment, ce decizie să ia.

A arătat corner, apoi a fluierat penalty pentru Hermannstadt, dar s-a mai răzgândit o dată asupra deciziei şi a revenit la decizia iniţială. Moment care i-a scos din sărite pe fotbaliştii şi antrenorii celor de la Hermannstadt.

"E păcat! Le-am făcut meciul greu în situaţia noastră. Am avut ocazia să marcăm alt gol pe contraatac. E greu pentru mine să înţeleg decizia arbitrului - a dat penalty, apoi şi-a schimbat decizia, nu e normal. Niciodată nu am văzut o situaţie ca aceasta. Să schimbi decizia? Pentru că nu avem respectul arbitrilor? Poate e asta! Când iei o decizie, nu e normal să o schimbi. Dacă arbitrul ne dădea penalty, poate vorbeam despre alte lucruri", a declarat furios, Ruben Albes, la finalul partidei.

FAZA VIDEO:

 

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare