Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rugby-ul românesc revine în acest final de săptămână! România, condusă de un campion mondial: "Sunt foarte fericit"

VIDEO | Rugby-ul românesc revine în acest final de săptămână! România, condusă de un campion mondial: "Sunt foarte fericit"

Rugby

Comentarii

Rugbyul românesc revine în acest final de săptămână. Odată cu restartul competiţiilor interne se întoarce la treabă şi stafful echipei naţionale. Stejarii luptă pentru calificarea la Cupa Mondială din 2023 cu un campion mondial pe bancă, britanicul Andy Robinson.

"Pandemia asta ne-a dat peste cap, pentru că venirea lui Andy Robinson alături de noi nu a însemnat decât viziunea lui de a încerca să implementeze, ceea ce antrenează, ceea ce vrea, cu jucătorii echipei naţionale", a spus Alin Petrache

"Sunt foarte fericit că m-am întors, mi-a fost dor. Am fost foarte dezamăgit de situaţia cu Covid, dar am înţeles-o şi mă bucur că rugbiul se joacă din nou în România", a declarat Andy Robinson, selecţionerul României.

Stejarii abia aşteaptă se se mute în noua lor casă. Arena Arcul de Triumf e aproape gata şi va fi inaugurată în noiembrie, la meciul cu Belgia. "Acela va fi ultimul meci oficial din acest an şi e important să jucăm bine. Jucăm acasă, să sperăm că vom juca pe noul stadion... chiar am fost să văd noul stadion şi arată fantastic. Va fi o inspiraţie pentru jucători să evolueze acolo", a mai spus Andy Robinson, selecţionerul României.

 

Afla mai multe despre: rugbyromania 

viewscnt
Articole similare