Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rusescu, explozie de nervi în momentul schimbării. Mihai Teja a dezvăluit de ce atacantul era supărat

VIDEO | Rusescu, explozie de nervi în momentul schimbării. Mihai Teja a dezvăluit de ce atacantul era supărat

Superliga

Comentarii

Raul Rusescu a stârnit multe controverse după ce a fost surprins cum comenta în momentul schimbării. Mihai Teja spune însă că protestele erau la adresa arbitrilor şi n-a fost vorba despre o nemulţumire că a fost înlocuit.

Rusescu a fost titular în Dunărea Călăraşi - FCSB 1-1. Însă atacantul de 30 de ani a fost schimbat în minutul 58 şi camerele l-au surprins cum comenta nemulţumit. S-a speculat astfel că Rusescu ar fi fost nemulţumit că Mihai Teja l-a schimbat. Dică spune că dacă această variantă este corectă, Rusescu ar trebui sancţionat şi atrage atenţia că niciun jucător n-ar trebui să pună la îndoială deciziile antrenorului.

”Nu vreau să comentez, nu vreau să-l pun pe Mihai într-o postură care să-l deranjeze pe el sau să spun ceva despre Rusescu. Nu este OK nu la Rusescu, la orice jucător să comenteze atunci când decizia antrenorului este să te schimbe. Intra Moruţan şi poate dădea Moruţan două goluri. Ce puteai să mai spui tu după aia? Ca să fac o glumă acum. Dacă eram eu acum antrenor, mamă, ce se întâmpla!

Aş vrea să  le dau un sfat jucătorilor care sunt în România. Nu li se cuvine totul, trebuie să dea şi ei ceva pentru fotbal. La un salariu pe care îl primesc, ei trebuie să dea ceva. Atunci când antrenorul ia o decizie, chiar dacă ai jucat bine, tu consideri că ai jucat bine şi antrenorul ia decizia să te schimbe, este decizia antrenorului că te-a schimbat. Dacă ai ceva să îi spui, du-te în birou la antrenor şi vorbeşte cu el între patru ochi şi spune-i nu îmi convine treaba asta. Şi reglează acolo, nu la televizor”, a comentat Dică pentru Telekom Sport.

Mihai Teja a venit la microfonul Telekom Sport şi a lămurit situaţia. Antrenorul FCSB-ului susţine că Raul Rusescu a protestat la o decizie pe care arbitrii au luat-o chiar înainte să fie schimbat, când au oprit un atac al FCSB-ului. De altfel, şi din imagini se observă cum Rusescu se ceartă cu Ovidiu Haţegan şi, ieşit de pe teren, îl salută pe Mihai Teja:

”A fost la adresa arbitrului, nu la adresa mea, reacţia lui Rusescu. Nu s-a plâns de schimbare, nu mi-a reproşat nimic. Dacă voi aşa vreţi să interpretaţi, este alegerea voastră. Dar nu a fost niciun reproş către mine din partea lui Rusescu”, a declarat Mihai Teja pentru Telekom Sport.

Rusescu a confirmat că a fost nervos pe deciziile arbitrilor, nu pentru faptul că a fost înlocuit: ”Am fost schimbat, eram puţin deranjat de atitudinea domnului arbitru pentru că a oprit de fiecare dată jocul şi cred că trebuia să îşi dea seama că ei asta căutau, să stea pe jos. Am fost schimbat, nicio problemă. (n.r. La televizor ai părut foarte nervos...) Da, eram deranjat de faptul că arbitrul a oprit jocul, pentru că asta au căutat, să stea pe jos şi e tactica lor, e ceea ce vor să facă, nu vreau să comentez ceea ce vor ei să facă”.

Afla mai multe despre: raul rusescumihai tejanicolae dicaliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare